Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a izbucnit din nou în weekend. A fost rândul lui Gabi Bădălău să ia copiii, acesta având dreptul la două weekend-uri pe lună de stat cu cei doi băieți, conform ultimei decizii a instanței. Ca de fiecare dată când Gabi Bădălău vine să ia copiii, Claudia Pătrășcanu i-a adus și acum soțului, cu care se află în plin divorț, acuzații foarte grave.


„Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!”, a povestit solista pe pagina ei de Facebook.

„Copiii au stat cu menajera lui”

Claudia Pătrășcanu îl mai acuză pe Gabi Bădălău că acesta nu stat cu copiii în weekend, cei doi băieți fiind lăsați în grija menajerei. Mai mult, Bădălău ar fi purtat conversații indecente cu Bianca Drăgușanu, de față cu minorii. Asta în ciuda faptului că Bianca Drăgușanu a declarat că s-a despărțit de Gabi Bădălău.

gabi-badalau.jpg

Gabi Bădălău
foto: România TV

„Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl lor care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel week-end. Tatăl lor avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări” , a mai dezvăluit Pătrășcanu pe Facebook.

claudia-patrascanu-fb.png

Acesta este mesajul publicat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook

Gabi Bădălău: ”Îi recomand un doctor la Spitalul Obregia”

Deși Gabi Bădălău a prezentat rezultatul negativ al testului anti drog realizat la IML, Claudia Pătrășcanu susține că acesta a venit din nou sub influența substanțelor interzise să ia copiii, pe Nicholas și pe Gabriel. „S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Testul antidrog l-am cerut din firul de păr, în permaneță este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele”, a mai spus Claudia Pătrășcanu. Contactat de Click!, Gabi Bădălău neagă toate aceste acuzații venite din partea Claudiei Pătrășcanu. „Îi recomand un doctor la Spital Obregia”, a spus acesta, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

A ieșit la iveală rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

 

 
 
Loading...