Claudia Pătrăşcanu i-a deschis proces de divorţ lui Gabi Bădălău, fiul politicianului Niculae Bădălău, de care s-a despărţit în vară. Solista se va lupta în instanţă pentru cei doi băieţi ai lor, dar şi pentru împărţirea bunurilor comune. Cererea a fost înregistrată pe data de 22 august, la 10 zile după ce ea a anunţat pe conturile sociale că pune punct acestui mariaj.


Claudia Pătrăşcanu (40 ani) va divorţa în instanţă de Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei, şi cu siguranţă va urma un proces lung şi întortocheat. Cântăreaţa, care a cântat pe vremuri în trupa Sexxy, a înregistrat cererea de divorţ pe data de 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile de când a anunţat că nu-l mai vrea pe Gabi Bădălău în viaţa ei. Celebrii soţi, care până mai ieri pozau în cuplul perfect, nu au reuşit să ajungă la un numitor comun pentru un divorţ rapid şi nedureros, la notar. După o căsnicie de cinci ani, Claudia Pătrăşcanu se va lupta în instanţă pentru copii şi partaj, dar şi pentru desfacerea căsătoriei cu fiul ministrului Economiei, a cărui avere este estimată la peste 50 de milioane de euro.

12_copii.jpg

Claudia e nedespărţită de Gabriel şi de Nicolas

Solista n-a mai aşteptat pronunţarea divorţului, părăsind deja somptuoasa vilă din Bolintin Vale, în care a locuit cu soţul ei, Gabriel Bădălău, dar şi cu cei doi băieţi ai lor, Gabriel Mihail (4 ani şi 10 luni) şi Nicolas (2 ani şi 8 luni). Cântăreaţa a răbufnit, pe 12 august, pe conturile sociale: „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”. 

12_vila.jpg

Aici a locuit Claudia mai bine de şase ani

Dar ea a mai scris un mesaj asemănător şi în luna mai, însă l-a şters rapid. Reacţia lui Gabi Bădălău nu a întârziat să apară: „Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ”, a fost mesajul lui, pe conturile sociale. 

12_scaoala.jpg

Nicolas, în prima zi la grădiniţă

La începutul anului, Claudia şi Gabi pozau în familia model, iar anul trecut fiul politicianului declara că-şi mai doreşte un copil. „Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte foarte mult o fetiţă”, spunea ea, în 2018, la o emisiune tv.

Dacă înainte de divorţul de pomină Claudia publica adesea fotografii cu întreaga familie, acum ea apare doar alături de copiii ei, pe care îi răsfaţă ca pe prinţi: ”Voi daţi culoare şi sens vieţii mele! Voi mă faceţi puternică!”, a scris ea în dreptul unei înregistrări video. Fiul cel mare al artistei merge deja la grădiniţă.  Contul de Facebook al Claudiei Pătrăşcanu este plin de mesaje motivaţionale: ”O să urc, o să cad, o să pic, mă ridic” sau ”Ridică-te şi stop, nu mai plânge!”.

 

Loading...