Claudia Pătrășcanu, fosta membră a trupei Sexxy, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei și despre viața de familie, căreia i se dedică în totalitate. Artista dorește însă să revină în forță în industria muzicală, anunțând faptul că are o piesă nouă.


Claudia Pătrășcanu aniversează doi ani de căsnicie alături de soțul ei, Gabi Bădălău. Cântăreața se poate bucura de un mariaj fericit și de multe împliniri pe plan familial, cuplul având împreună și doi băieți. Claudia și-a sacrificat și cariera de artistă pentru a se putea ocupa îndeaproape de frumoasa ei familie, alături de care își petrece majoritatea timpului. Deși și-a pus cariera muzicală pe locul doi, vedeta nu are regrete în această privință, dorindu-și din totdeauna o familie unită și stabilă. Artista a declarat, la Kanal D, care sunt motivele din spatele deciziei de a lua o pauză din cariera sa muzicală, explicând că și-a dorit să le fie aproape celor mici, pe perioada dezvoltării lor. 

claudia_baieti.jpg

Claudia Pătrășcanu, alături de cei doi băieți ai săi
Foto Instagram

Claudia a dat detalii, de asemenea, și despre cum își petrece timpul alături de cei doi copii, dar și despre „ajutoarele” pe care le are, în creșterea acestora.

“Gabi făcea socoteala şi mama soacră zicea dimineaţă că au trecut trei ani… Timpul a trecut foarte repede. De afacere se ocupă cumnata mea şi când va face copii se vor întoarce lucrurile. Lumea mă întreaba de ce am făcut o pauză de trei ani, mi-am dorit o familie, copii, mi-am dorit să îi văd cum cresc. Nu m-am mai gândit la carieră, prioritară este familia pentru mine. Soţul meu şi copilul cel mare mă întreabă când mai cânt. Triez oamenii, prefer să stau acasă lângă cei mici. Dansez cu cei mici în casă mereu. E mama cu mine şi mai am o doamnă care mă ajută. Am mai rămas şi singură cu copiii şi nu a fost uşor deloc”, a declarat Claudia Pătrăşcanu.

claudia_si_gabi_2.jpg

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău aniversează doi ani de căsnicie
Foto Instagram

Vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că va participa și la emisiunea Teo Show, unde își va promova noua piesă muzicală, apărând pe micile ecrane într-o formulă nouă, alături de formația Magic Orchestra.

claudia_si_formatia.jpg

Claudia, alături de Magic Orchestra
Foto Instagram

 

 

 

 

 
 
Loading...