Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.


Claudia Pătrăşcanu a pus accent pe toate detaliile unei petreceri de lux. A mizat pe decoraţiuni florale naturale, aranjamete rafinate, bucate alese, dar s-a ocupat şi de partea de animaţie. La finalul unei seri de pomină, la care şi-a scos pantofii pe ringul de dans, Claudia nu a putut decât să le mulţumească artiştilor care au cântat şi au făcut-o să se simtă atât de bine.

 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa
  Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au împreună doi băieţi
  foto: arhiva personală
 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa
  Cristelniţa în carea fost introdus bebeluşul a fost decorată cu flori de liliac alb
  foto: arhiva personală
 • claudia patarscanu botez nicolas
  Artista este cea mai fericită de când a devenit din nou mămică
  foto: arhiva personală
 • claudia patrascanu botez nicolas invitati petrecere grandioasa tort
  Tortul de botez a fost decorat cu un îngeraş
  foto: arhiva personală
 • candy bar botez claudia patrascanu
  Copiii au fost răsfăţaţi cu un candy-bar
  foto: arhiva personală
1/5

Invitaţii nu s-au dat plecaţi de la petrecerea de botez a lui Nicolas Mihail, în vârstă de doar trei luni, decât în zorii zilei. Artista a avut alături 120 de persoane şi aceeaşi naşi ca la botezul lui Gabriel Alexandru şi i-a răsfăţat pecei mai mici dintre participanţi cu un delicos candy-bar. Trăgând linie şi adunând, botezul i-a "uşurat" pe Claudia şi soţul ei, Gabi Bădălău de nu mai puţin de zece mii de euro. 

 

 

 

Loading...