Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț, iar în urma tuturor zvonurilor apărute în presă și la tv, potrivit cărora, ea și cu tatăl copiilor ei s-ar fi împăcat, artista a ținut să facă o serie de dezvăluiri care au avut ca scop lămurirea oricăror informații. Iată ce a spus Claudia Pătrășcanu despre anularea divorțului.


Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă grea, din punctul de vedere al relației pe care o are cu Gabi Bădălău, cel care i-a fost soț mai mult timp și care i-a oferit doi copii, cei doi ajungând să-și finalizeze povestea de dragoste printr-un divoț. Pe lângă toate tumulturile cu care se confruntă Claudia Pătrășcanu, iată că artista a revenind la singurul lucru de pe pământ care nu o va trăda niciodată - muzica. 

Claudia Pătrășcanu a revenit cu forțe proaspete în industria muzicală, după mulți ani în care ea a făcut pauză, lucru care s-a întâmplat la insistențele soțului ei, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Vedeta a citit în ultima vreme știri potrivit cărora ea s-ar fi împăcat cu Gabi Bădălău, iar din cauza informațiilor false sau parțial false, ea a ținut să lămurească aceste aspecte, iar concluzia este că divorțul nu a fost anulat, iar presupusa împăcare nu a existat. Cei doi au reușit să găsească un echilibru al relației, de dragul copiilor. 

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre posibila împăcare

„Bună dimineața! Am primit atât de multe mesaje, am tot citit prin presă tot felul de păreri nefondate ... ca urmare am decis să vă răspund aici. Dragilor, Claudia Pătrășcanu este în primul rând, mamă, iar fericirea copiilor mei este mai presus decât orice ... ei sunt singurii pentru care sunt dispusă să mai închid ochii din când în când în fața aspectelor negative din viața noastră. Așa cum am declarat până acum, sunt într-un divorț, nu s-a schimbat nimic, NU ne-am împăcat, doar am dorit să creăm un echilibru, în ceea ce privește liniștea lor sufletească. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru cele de susținere!”, a fost mesajul publicat de artistă pe rețelele de socializare.

Caludia Pătrășcanu a lansat o piesă cu referire la căsnicia ei

 
 
Loading...