Sunt patru luni de când Claudia Pătrăşcanu a părăsit vila din Bolintin-Vale, unde locuia cu Gabi Bădălău şi cei doi copii ai lor. Cântăreaţa a fost dată afară din casă în miezul nopţii cu băieţii de mână, fiind nevoită să sune la 112. Artista a dezvăluit că va urma un proces lung, prin care se va stabili şi custodia celor doi băieţi.


"Iertarea mea nu e de vânzare! Cu banii tăi nu speli păcatele murdare", îi cântă Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău în noua ei piesă "Tată de duminică", lansată joi. Bruneta a revenit pe piaţa muzcală cu această melodie cu un puternic mesaj emoţional. Solista a recunoscut că versurile sunt inspirate din viaţa ei şi că a avut o contribuţie mare şi la în ceea ce priveşte linia melodică. La patru luni de la separarea de Gabi Bădălău, cântăreaţa a găsit putere să vorbească despre calvarul prin care a trecut în ultimii ani. 

Claudia Pătrăşcanu face naveta Constanţa-Bucureşti

"Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat. Toţi bărbaţii mai greşesc, dar cei care ţin la familie, o fac mai cu perdea. Să zicem că sunt mai precauţi. Şi nu a fost doar atât, dar oricât am fi încercat nu cred că mai mergea. Nu m-aş mai fi împăcat cu el. Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru. Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile. Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii. Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul. Acum mi le-am recăpătat", a declarat Claudia Pătrăşcanu la emisiunea La Măruţă.

Cu noua piesă, Claudia a revenit pe piaţa muzicală după o perioadă în care s-a dedicat în totalitate familiei, pentru că aşa i-a cerut soţul. 

"M-am retras din muzică, pentru că am respectat decizia lui Gabi. Acum sunt pe picioarele mele. Sunt eu, Claudia, şi am gijă de aceşti doi copii minunaţi. Eu nu am mai lucrat cât am fost cu el. Înainte să mă căsătoresc, aveam un job în televiziune. Cred că el a vrut să mă ştie acasă, cu copiii.  Acum nu mai există şanse de împăcare. Viaţa este lungă şi pline de surprize. Nu se ştie ce ne rezervă viitorul", a adăugat artista.

Claudia Pătrăşcanu a făcut anunţul dureros al divorţului pe Facebook 

La fix patru luni de când Claudia şi-a anunţat intenţia de a se separa, cântăreaţa a revenit pe piaţa muzicală şi şi-a reluat cariera. Solista a răbufnit, pe 12 august, pe conturile sociale. „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. 

Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, nota atunci artista dezamăgită de căsnicia ei.  

 

 

Citeşte şi:

 

Claudia Pătrăşcanu nu se mai opreşte din slăbit. Urmează un program personalizat de tonifiere

Primul mesaj publicat de Claudia Pătraşcanu despre căsnicia de coşmar. Solista l-a şters ulterior

 

 
 
Loading...