Claudia Pătrășcanu divorțează de soțul ei, după o căsnicie în care se declară nefericită și abuzată emoțional de Gabi Bădălău. Luni, 12 august, vedeta a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, care a ridicat multe semne de întrebare.


Fosta cântăreață, acum mamă a doi băieți, căsătorită cu craiul de Dorobanți Gabi Bădălau, a ridicat problema abuzului emoțional și fizic, într-un mod care i-a șocat pe prietenii ei virtuali. Prin acest mesaj, care lasă loc de interpretări, Claudia Pătrășcanu și-a anunțat fanii și apropiații că relația dintre ea și tatăl copiilor ei s-a finalizat.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni.... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu....... lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

nunta-claudia-patrascanu-gabi-badalau_7.jpg

Claudia și Gabi au făcut cununia religioasă în mai 2016
foto: Click!

Soțul ei o presa să mai facă un copil

Deși partenerul ei de viață pune presiune pe ea, vedeta a dezvăluit că momentan nu se simte pregătită pentru o altă sarcină, însă știe că Gabi Bădălău și-ar dori foarte mult și o fetiță, fiind tătic doar de băieței.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la Antena Stars la începutul anului.

Claudia Pătrășcanu a mai vrut să divorțeze acum două luni

Mesajul apărut astăzi pe rețelele sociale ale Claudiei Pătrășcanu nu a fost primul act de genul acesta sau mai precis, prima dată când aceasta și-a anunțat dezamăgirea cu privire la căsnicia sa.

În luna mai, vedeta a descris ”ce trăiesc unele femei”, care ajung să se îndepărteze de propria familie, de cei care o iubesc, de dragul unui bărbat, acceptându-i acestuia din urmă toanele, comportamentul jignitor și amantele.

mesaj-claudia-patrascanu_0.jpg

Mesajul publicat de ea în urmă cu ceva vreme

Citește și:

Ce mult a suferit Claudia Pătrăşcanu din dragoste. A fost părăsită de logodnicul turc prin telefon

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

 
 
Loading...