Vestea că solista Claudia Pătrășcanu a primit o ofertă din partea producătorilor de la “Survivor România” a fost făcută publică încă de ieri, pe contul de Instagram, chiar de către cântăreață. În postare însă, Claudia preciza că nu va da curs acestei oferte deocamdată, din cauza procesului de custodie pe care îl are cu Gabi Bădălău și că a decis să rămână lângă copiii ei. Dar iată că lucrurile nu stau chiar așa.


Aseară însă, Gabi Bădălău a dejucat planurile soției sale și a transmis la emisiunea “Xtra Night Show“, de la Antena Stars, informația, dar și mesajele prin care Claudia Pătrășcanu l-a informat că ar da până la urmă curs ofertei venite din partea “Survivor România”. Pentru prestația ei de la “Survivor”, Claudia Pătrășcanu ar urma să primească un onorariu de 20.000 de euro.

Claudia Pătrășcanu, la Survivor România?

“M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj. Pus în fața faptului împlinit, omul de afaceri Gabi Bădălău i-a răspuns soției sale: ”Foarte bine, du-te!”

Gabi Bădălău, stări de rău după rapel

Gabi Bădălău nu se află într-o stare fizică prea bună, asta după ce în cursul zilei de ieri a făcut rapelul și a acuzat stări de rău. Vineri, acesta ar trebui să se deplaseze la Agigea pentru a lua copiii, fiind wekend-ul său de stat cu minorii, conform deciziei instanței. Bădălău însă susține că soția sa nu i-a răspuns la apeluri, nereușind până acum să ia legătura cu copiii.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, ofertată să participe la Survivor România! Ce răspuns a dat solista

Război între femeile lui Bădălău! Bianca o atacă pe Claudia: “Minte cu un tupeu fantastic”
 

 
 
Loading...