Surpriză de proporții în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Cântăreața a revenit, se pare, la sentimente mai bune față de soțul cu care se află în plin scandal de divorț.


După ce în urmă cu două săptămâni, Claudia a refuzat categoric să-i dea copiii lui Gabi Bădălău, în weekend-ul în care prevedea instanța, în acest weekend solista l-a lăsat pe Gabi Bădălău să-i vadă pe cei doi băieți, Nicholas și Gabriel. Fiul de milionar a mers la Constanța, acolo unde locuiește Claudia Pătrășcanu, iar cântăreața a lăsat orgoliile deoparte și i-a permis lui Gabi Bădălău să stea cu ea și cu cei mici, deși, culmea, nu era weekend-ul în care Gabi trebuia să-și vadă copiii. Bucuros nevoie mare, Gabi Bădălău a postat poze cu cei doi băieți la un magazin de jucării, unde i-a dus să-și facă toate poftele.

claudia_patrascanu.png

Claudia Pătrășcanu
foto: Instagram

Decizia căntăreței a survenit în urma consilierii psihologice unde cei mici au spus că nu vor să-și petreacă timp separat cu părinții lor, ci își doresc foarte mult să fie cu amândoi. Dacă în urmă cu câteva săptămâni Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au certat în fața porții, unde solista i-ar fi aplicat acestuia și „un scuipat drept în ochi”, acum situația a stat exact invers. De dragul copiilor cei doi soți nu s-au mai contrazis și s-au comportat exact ca o familie.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu îi cere lui Gabi Bădălău să fie mai discret: „Copilul mare are 7 ani, deja începe să citească”

Gabi Bădălău, apel disperat către Claudia Pătrășcanu: „Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

 
 
Loading...