Silueta Caludiei Pătrăşcanu a cunoscut adevărate schimbări în ultimele luni. Amplificat şi de divorţul de Gabi Bădălău, procesul de slăbire al solistei s-a desfăşurat în ritm alert, iar acum cântăreaţa se laudă cu o talie de viespe şi dimensiuni de fotomodel. Conştientă că a pierdut mult în greutate într-un interval scurt, Claudia Pătrăşcanu urmează un program de tonifiere care să o ajute să ajungă la cea mai bună formă a ei.


Suferința în dragoste și-a pus amprenta pe chipul și trupul solistei, care e în plin proces de divorț cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Întreaga situație a consumat-o pe solistă, care s-a topit pe picioare, după ce a anunțat că urmează să se despartă de cel care i-a fost partener de viață. În paralel cu aceste schimbări care au loc în viaţa ei amoroasă, bruneta şi-a dat seama că nu are decât o soluţie, aceea de a merge mai departe alături de cei doi băieţi ai săi, aşa că a început să aibă mai multă grijă de aspectul ei.

claudia.jpg

claudia patrscanu
Claudia Pătrăşcanu este conştiincioasă şi îşi face toate exerciţiile de fitness acasă
Foto: arhivă personală

A început un program personalizat cu celebra Carmen Fit, antrenoarea vedetelor care a convins-o să urmeze o dietă echilibrată şi să facă multe exerciţii de tonifiere fără să iasă din confortul casei sale. 

"Multumesc pentru regimul perfect! Am nevoie de timp pentru fitness și menținere!", a notat Claudia Pătrăşcanu pe Facebook arătându-le fanilor noua ei siluetă.   

Claudia Pătrăşcanu , model pentru afacerea cu haine

Solista n-a mai aşteptat pronunţarea divorţului, părăsind deja somptuoasa vilă din Bolintin Vale, în care a locuit cu soţul ei, Gabriel Bădălău, dar şi cu cei doi băieţi ai lor, Gabriel Mihail (4 ani şi 10 luni) şi Nicolas (2 ani şi 8 luni). Face naveta Bucureşti-Constanţa, dar este fericită. Pe lângă concertele pe care a început să le aibă cu noua ei trupă, artista s-a dedicat şi unei afaceri cu haine, fiind chiar ea model.

claudia-patrascanu3.jpg

Claudia Pătrăşcanu are o siluetă de adolescentă
Foto: Mihai Ionescu

"Vă aștept cu drag în magazinul meu online Magic Woman Style, dedicat femeilor, care îmbracă viața în culori", a notat Claudia pe pagina ei de Facebook. pentru aceast[ afacere ]n care a investit bani şi energie, artista este chiar ea model, prezentându-şi hainelecât mai convingător.   

Claudia Pătrăşcanu a făcut anunţul separării pe Facebook 

Cântăreaţa a răbufnit, pe 12 august, pe conturile sociale. „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. 

Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, nota atunci dezamăgită de căsnicia ei artista.  

 

 
 
Loading...