Fie că vrei să accepți sau nu, și, deși pare soluția spre un viitor mai bun, un divorț este adesea dureros și solicitant, mai ales dacă în relația respectivă au fost investite sentimente, iar cuplul are și copii. Aceasta este și situația Claudiei Pătrășcanu, care deși în declarații pare că deține o doză mare de optimism, în realitate a slăbit vizibil, aproape că ajung să cadă blugii de pe ea.


Suferința în dragoste și-a pus amprenta pe chipul și trupul solistei, care e în plin proces de divorț cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Întreaga situație a consumat-o pe solistă, care s-a topit pe picioare treptat, după ce a anunțat că urmează să se despartă de cel care i-a fost partener de viață.

Claudia Pătrășcanu, mai slabă ca niciodată după divorț 

Fotoreporterii Click! au surpins-o recent în oraș pe Claudia, alături de o prietenă, iar aceasta parcă niciodată nu a fost atât de slabă ca acum. Vizibila schimbare poate fi pusă pe seamă suferinței, având în vedere că momentan solista își crește copiii singură, ajutată doar de mama sa, și se află în continuare în plin proces de divorț și de custudie a celor mici cu Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău, ministrul Economiei. 

claudia-patrascanu-1.jpg

Claudia pare că a slăbit considerabil după divorț
Foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată într-o ținută cool, de toamnă, Claudia a fost surprinsă în compania unei prietene. Solista a purtat o pereche de jeanși albi, care sunt conscuți pentru efectul de „îngrășare” pe care îl au acest gen de obiecte vestimentare strâmte în general, dar și culorile deschise precum albul. Totuși, în cazul Claudiei, pantalonii arătau ca și când ar mai avea puțin și ar cădea de pe ea, semn că aceasta a dat jos câteva kilograme în ultima perioadă. 

claudia-patrascanu2.jpg

Pantalonii solistei par extrem de largi pe ea
Foto: Mihai Ionescu

Claudia Pătrașcu, detalii despre divorț

Claudia Pătrășcanu s-a mutat pentru un timp la Constanța cu cei doi copii ai cuplului și a spus mereu că speră la un divorț civilizat, fără scandal, așa cum se mai practică la noi. 

claudia-patrascanu3.jpg

Claudia Pătrășcanu este în continuare în proces de divorț cu Gabi Bădălău
Foto: Mihai Ionescu

„Pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista recent la Antena Stars.

„Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a mai menționat Claudia.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...