Ultima întâlnire dintre Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-a lăsat cu un scandal monstru. Ieri, Gabi Bădălău a mers la Agigea să-și ia copiii, fiind week-end-ul pe care acesta trebuia să-l petreacă cu cei doi băieți, conform hotărârii instanței de judecată. Gabi Bădălău a apucat să se plimbe puțin cu copiii prin parc, după care aceștia au intrat în casa Claudiei Pătrăscanu și nu au mai ieșit.


A ieșit în schimb Claudia, care a făcut in fața porții locuinței sale de la Agigea un scandal monstru. S-a lăsat cu țipete, dar și cu “ un scuipat în ochi” primit în plină figură de către Gabi Bădălău.“ Era week-end-ul meu, trebuia să iau copiii vineri și să-i duc duminică înapoi. Claudia nu a binevoit să-mi dea copiii și cam asta s-a întâmplat. Băiatul cel mare mi-a zis că vrea să mai stea la mami. Și băiatul cel mic a zis că el vrea să stea la mine. Cel mic mi-a zis apoi că pe cel mare îl învață Claudia să zică că nu vrea să stea la mine. Copiii au intrat în casă și nu au mai ieșit de acolo. Eu am
stat la mașină 40 de minute și ea m-a blocat pe telefon. Am sunat-o de pe telefonul șoferului ca să mă lase să-mi iau la revedere de la copii. A ieșit ea la poartă în mare scandal și țipete și a făcut acel gest: m-a scuipat în ochi! Ea se aștepta să reacționez, dar m-am abținut. Apoi mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor. Eu nu știu ce vrea femeia asta”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.
În urma refuzului solistei de a-i da copiii pe motiv că aceștia nu vor să stea cu tatăl lor, Gabi Bădălău i-a făcut un nou dosar Claudiei Pătrașcanu. “Am apelat la Protecția copilului, dar vineri la ora 5 nu mai era nimeni. Nu mai am cui să mă adresez pentru că doamna de la asistență socială nu se mai ocupă de caz, deoarece Claudia i-a făcut plângere penală. I-am făcut un dosar de nerespectare a ordonanței judecătorești”, a mai spus Gabi Bădălău, la Antena Stars.
 

 
 
Loading...