Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit joi, 13 mai, la Judecătoria Sectorului 6, unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul lor de divorț. Întâlnirea vine după ce, în week-end, un scandal-monstru a izbucnit între cei doi la casa solistei de la Agigea, fiind necesară intervenția Poliției.


Dacă la precedenta înfățișare Claudia Patrășcanu a ieșit foc și pară din sala de judecată, căci Gabi Bădălău ceruse custodia exclusivă a celor doi minori, de această dată balanța pare să fi înclinat în favoarea solistei. Claudia Pătrășcanu a depus la dosarul de divorț două înregistrări, în timp ce Gabi Bădălău a depus și el o convorbire telefonică, ca probe în proces.

“Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din tribunal.

Claudia Pătrășcanu, despre scandalul cu Poliția: ”Există o plângere penală”

În weekend însă, Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii unui scandal-monstru la Agigea, acasă la Claudia Pătrășcanu, fiind nevoie de intervenția Poliției. “Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, în condițiile în care era weekend-ul tatălui, iar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală.

N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine”, a explicat Claudia Pătrășcanu incidentul din weekend.

La rândul său, Gabi Bădălău a precizat că a încercat să rezolve lucrurile între el și Claudia Pătrășcanu, oferindu-i acesteia un apartament de 150.000 de euro. ”Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, după înfățișarea de joi de la Judecătoria sectorului 6.

Citește și:

Divorț murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. “Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

Claudia, după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: „A venit sub influența substanțelor interzise. Avea conversații video cu Bianca”

 
 
Loading...