Joi, 16 iulie, a fost o zi importantă pentru Claudia Pătrășcanu (39 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani), care continuă lupta pe custodie și pe partaj. Cei doi s-au întâlnit pe holurile Judecătoriei sectorului 6, din București, unde își dispută custodia și programul de vizită al celor doi băieți pe care îi au împreună. Solista și afaceristul au făcut declarații acide presei. El a ales să vină singur, în timp ce ea s-a bazat pe prezența mamei sale. Magistrații au decis însă amânarea procesului.


La finalul lunii noiembrie 2019, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie în dosarul care priveşte custodia celor doi băieţi ai lui Gabriel Bădălău şi ai Claudiei Pătrăşcanu. Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) vor sta în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekenduri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale, iar vacanţele de vară le împart.

"În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00", au decis atunci magistraţii. Iată însă că hotărârea nu a fost pe placul fiului lui Niculae Bădălău, aşa că a cerut mai mult, iar azi, 16 iulie, cei doi părinți s-au întâlnit pe holurile Judecătoriei sectorului 6, din București.

claudia_patrascanupb3upfhdnnzm00_1ma.jpg

Cântăreaţa şi copiii ei petrec tot timpul împreună, la Agigea

Claudia Pătrășcanu: "Mi-e teamă doar de Dumnezeu"

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

nunta-claudia-patrascanu-gabi-badalau_7.jpg

Claudia și Gabi au făcut cununia religioasă în mai 2016
foto: Click!

Gabi Bădălău: "Soția mea are o atitudine agresivă"

Gabi Bădălău a preferat să vină singur și nu a scutit-o nici el pe fosta soție de câteva declarații acide: "Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog", a spus Bădălău la Antena Stars.

Pe data de 21 iulie, la o oră extrem de târzie, şi anume 21.30, magistraţii vor decide partajul bunurilor comune, un proces anevoios în urma căruia celebra cântăreaţă va afla dacă, după cei patru ani de căsnicie,  i se va cuveni ceva din bunurile construite împreună. Claudia a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău anul trecut, pe 12 august, printr-un mesaj sfâșietor, pe Facebook.

Citește și:

Viața în palatul lui Bădălău i-a adus numai suferință. Claudia Pătrășcanu a renunțat la lux pentru liniște

VIDEO Claudia Pătrăşcanu, totul despre calvarul cu Gabi Bădălău. Și-a spus durerea în piesa «Tată de duminică»

 

Loading...