Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar Claudia Pătrăşcanu (40 de ani) primeşte ajutor şi susţine morală de la fosta colegă de trupă, Andreea Bănică (40 de ani). Aflată în mijlocul unor tensiuni conjugale, bruneta a preferat să-şi ţină copiii departe de scandalurile de acasă şi s-a refugiat pe litoral. În urmă cu două săptămâni, Claudia Pătrăşcanu a răbufnit pe Facebook unde şi-a anunţat divorţul de Gabi Bădălău, tatăl celor doi băieţi ai săi.


Claudia Patrăşcanu încearcă să depăşească momentele delicate prin care trece în plan sentimental alături de copii, părinţi şi prieteni. Focoasa brunetă care şi-a anunţat recent divorţul de Gabi Bădălău stă mai mult cu cei mici pe litoral, unde locuiesc de altfel părinţii ei. Originară din Conatanţa, Claudia profită în aceste ultime zile de vacanţă pentru a-i distra pe cei mici la bunici, dar iată că primeşte sfaturi şi consolare şi de la fosta ei colegă din trupa Exotic, Andreea Bănică, cu care făcea furori pe scenă în urmă cu 22 de ani.  

După mesajul publicat de Caludia Pătrăşcanu despre infidelitatea în cuplu, tensiunile dintre ea şi Gabi Bădălău au atins cote maxime, aşa că solista îi ţine pe cei mici departe de toate discuţiile care s-ar putea isca în familie. 

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrscanu
Claudia Pătraşcanu şi Andreea Bănică, împreună pe litoral
Foto: arhivă personală

"Andreea Bănică, îți mulţumesc pentru că ne ești alături în cea mai delicată perioadă!", a notat Claudia Pătrăşcanu în dreptul unei imagini în care apare zâmbitoare alături de cântăreaţă.   

Claudia Pătrăşcanu şi Andreea Bănică, prietene de 22 de ani

Acum 22 de ani, pe 1 mai 1997, Julia Chelaru (43 de ani), Andreea Bănică (40 de ani) și Claudia Pătrășcanu (40 de ani) lansau primul album al formației Exotic, intitulat „Sexxy”. Trupa a fost creată după modelul trupei britanice Spice Girls de managerul Radu Groza, pe atunci director artistic la MediaPro Music și de producătorul muzical Costi Ioniță. 

După doi ani, Andreea Bănică a spart trupa și a înființat Blondy, alături de Cristina Rus (37 de ani). În această formulă a rămas până în 2005, când a continuat solo. În paralel, s-a căsătorit cu managerul Lucian Mitrea (40 de ani) și are doi copii (Sofia Maria – 10 ani și Noah – 2 ani și jumătate). Totodată, a prezentat mai multe emisiuni tv. Julia și Claudia și-au continuat cariera sub numele Sexxy încă doi ani, apoi au încercat și ele cariera solo combinată cu una de prezentatoare tv. Norocul Andreei nu le-a urmărit și pe ele nici în muzică, nici pe plan sentimental. Melodiile lansate separat de Julia și de Claudia nu au mai ajuns în topuri și nici joburile ocazionale în televiziune nu le-au salvat din conul de umbră. În 2013, Julia s-a despărțit de Bogdan Jianu după o relație de aproape 17 ani (dintre care 6 de căsnicie), iar de anul trecut se iubește ca „femeie liberă” cu afaceristul John. Şi Claudia se pregăteşte să-şi ia în piept viaţa de femeie liberă după ce şi-a anunţat dezamăgirea din căsnicie.  

 

Citeşte şi:

 

Viața în palatul lui Bădălău i-a adus numai suferință. Claudia Pătrășcanu a renunțat la lux pentru liniște

Claudia Pătrășcanu, mesaj ciudat despre abuzuri emoționale și fizice

 

 

 

 

 
 
Loading...