Claudia Pavel i-a făcut cel mai frumos cadou fiului ei, Noah, la împlinirea vârstei de 7 ani: l-a dus într-o vacanţă în Dubai. Acolo s-a simţit şi ea ca un copil după ce a luat la rând parcurile de distracţii şi spectacolele pentru prichindei.


Săptămâna aceasta a fost una de vis pentru Claudia Pavel (35 de ani), căci a fost destinată distracţiei şi plimbărilor. Le-a luat în această vacanţă şi pe mama, şi pe sora ei, iar toate trei şi-au concentrat atenţia spre micuţul Noah, sărbătoritul grupului.

15-3.-1col-.jpg

Pe tărâmul jocului lego, Noah s-a simţit ca un rege

„A făcut 7 ani pe 6 noiembrie, iar ieşirea în Dubai a fost cadoul de ziua lui, cu toate că şi acasă, pe 9 noiembrie, i-am făcut o petrecere cu invitaţi, tort, baloane, tot tacâmul. Însă visul lui era să meargă la Legoland. S-a simţit ca un rege aici, a fost cel mai fericit. Am mai fost în Dubai Parks and Resorts, la Motiongate, ne-am dat în toate aparatele şi am vizitat foarte mult. Am mai văzut «La Perle», un spectacol fantastic, la fel de frumos ca «Cirque de Soleil!». Eu sunt îndrăgostită de spectacolele astea de pe vremea când locuiam în Las Vegas şi mi-am dorit mult să ajung iar la ele. A fost un moment foarte tare când un glob era ridicat în aer şi 5 motociclişti se învârteau înăuntru. Era wow, îţi tăia respiraţia efectiv. Într-o altă zi am fost în Mall Dubai, Noah fiind atras de acvariile imense cu peşti pe care le mai văzuse când era mai mic”, ne-a povestit fermecătoarea solistă şi actriţă, de peste hotare.

15-5.-1col-.jpg

Solista şi-a petrecut vacanţa pe la toate locurile de joacă pentru copii, alături de fiul ei, Noah

Zilele trec pe nesimţite în Dubai şi nu te poţi plictisi o secundă, căci distracţia e la tot pasul. Nu puteau rata excursia în deşert şi clasicele poze cu cămilele, dar nici plaja la malul mării. Bunătăţile culinare au întregit bucuria vacanţei. „Ne place foarte mult mâncarea cu specific arăbesc, suntem fani humus, falafel, fatush, tabule... şi am gustat din toate. E impresionant totul aici, ne-a plăcut foarte mult, suntem îndrăgostiţi de Dubai. Sunt multe lucruri de vizitat şi cu siguranţă ne vom întoarce, sper cât mai curând”, adaugă Claudia Pavel.

15-1.-3col-.jpg

Claudia a fost săptămâna aceasta în vacanţă cu fiul, mama şi sora ei

 

 
 
Loading...