Actrița Natașa Raab (65 de ani) și-a postat aseară pe contul de Facebook câteva fotografii de la Spitalul Elias, unde se află internată de câteva zile. Vestita actriță și-a liniștit însă fanii care au bombardat-o cu întrebări legate de problemele de sănătate. ”Mai repar și eu din stricăciunile vieții de actor”, a răspuns cea cunoscută drept Coana Chiva din reclama la iaurt.


”Sunt la Elias și le mulțumesc doctorilor, asistentelor și infirmierelor, pentru grija lor. Mai repar și eu din stricăciunile vieții de actor dedicat publicului și scenei, care nu te iartă când nu știi să joci tehnic și dai totul”, a menționat Natașa Raab, pe Facebook, în dreptul pozelor cu ea pe patul de spital. 

Natașa Raab a scăpat de cancer în urmă cu mai mulți ani

Actrița s-a mai confruntat cu probleme serioase în trecut, însă, cu ajutorul tratamentelor și credinței, ea a reușit să scape de cancerul ovarian, boală care a împidiecat-o să aibă moștenitori: "Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab, în urmă cu 3 ani, la emisiunea ”Constantin 60’”, de la Prima TV.

natasa-raab-reclama.jpg

natasa raab in reclama la iaurt
Natașa Raab este, din 2010, imaginea unei firme de lactate
foto: arhivă personală

 

Fost model la UCECOM, între anii 1979 şi 1988, actrița a devenit cunoscută datorită rolurilor din telenovele “Inimă de ţigan” și “Regina”, însă celebritatea i-a adus-o rolul Coanei Chiva, dintr-o reclamă la lactate.

 

Citește și:

Drama prin care trece Coana Chiva din reclama la iaurt. Soţul actriței are cancer

Tot ce nu ştiai despre Coana Chiva din reclama la iaurt. Actrița Natașa Raab a uimit publicul decenii la rând cu talentul ei EXCLUSIV

 

 
 
Loading...