Actriţa din reclamele la iaurt, Nataşa Raab, împlineşte luni, 15 iulie, 66 de ani. Toată lumea o ştie din spoturile publicitare la produsele lactate, unde o interpretează pe pretenţioasa Coană Chiva, dar şi din telenovele precum „Inimă de ţigan” sau „Regina” (Acasă TV). Click! publică imagini de senzaţie de pe vremea când actriţa era manechin şi apărea, de asemenea, în reclame.


Este cunoscută în toată România dintr-un spot publicitar la produse lactate, unde o interpretează pe pretenţioasa Coana Chiva, dar şi din telenovele. Replica ei din reclame, „Prea bun, prea ca la ţară” a rămas... celebră. Şi pentru că se bucură de succes de ani de zile, reputata actriţă, care locuieşte în Craiova, continuă să filmeze reclama la lactate pentru aceeaşi firmă.

În urmă cu 19 ani, Nataşa Raab a fost diagnosticată cu cancer. Actriţa s-a confruntat atunci cu probleme serioase, însă, cu ajutorul tratamentelor şi a credinţei, a reuşit să scape de cancerul ovarian, boală care a împiedicat-o să aibă moştenitori. Ea şi-a dorit cu ardoare să devină mamă, însă, tratamentele de specialitate pe care le-a efectuat n-au dat nici un rezultat, iar când a fost diagnosticată cu cancer ovarian speranţa de a aduce pe lume un copil a fost spulberată. 

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab în emisiunea „Constantin 60’”, de la Prima TV.

Actriţa le-a sfătuit pe doamne şi domnişoare să meargă la medic măcar o dată pe an. Pentru că nu a reuşit să-şi împlinească visul de a deveni mamă pe cale naturală, actriţa s-a gândit să adopte un copil, dar soţul ei a refuzat. E căsătorită de 39 de ani cu doctorul Val Guţul, cel care i-a stat alături şi la bine, şi la rău. „Soţul meu n-a fost de acord, pentru că nu ştii niciodată, chiar şi al tău (copilul – n.r.) poate să-ţi facă surpriză”, a mărturisit actriţa.

A aflat că are cancer în 2000

Cu toate acestea, Nataşa are motive de bucurie pentru că poate oferi dragoste maternă. „Am foarte mulţi finuţi şi finuţe şi răsfrâng asupra lor dragostea pe care aş fi oferit-o copiilor carne din carnea mea”, a mai spus Nataşa Raab. Puţini îşi mai amintesc că actriţa a fost în tinereţe şi model de succes între anii 1979 şi 1988. Actriţa a devenit cunoscută datorită rolurilor din telenovele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, însă celebritatea i-a adus-o rolul Coanei Chiva, dintr-o reclamă la lactate.

8-vedete-02-natasa-raab-coana-chiva-1.jpg

Rolul Coana Chiva i-a adus celebritatea

Născută la Huedin, Cluj, Nataşa Raab a cântat muzică populară în Ansamblul „Mărţişorul” şi a făcut şi canto. A absolvit IATC la clasa profesorului Mircea Albulescu şi e actriţă la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. De-a lungul anilor, Nataşa Raab a jucat în numeroase piese de teatru, seriale şi filme, de la legendarul „Lumini şi umbre” la „Inimă de ţigan” şi „Poziţia copilului”.

 
 
Loading...