În America este în elementul lui! Codin Maticiuc s-a întors la Miami după ce anul trecut a dus-o pe Flavia de la Neatza acolo. Craiul de Dorobanţi, evident, că nu se află singur, ci în cimpania unei alte domnişoare din showbiz. Este vorba despre o şatenă focoasă plină de tatuaje care ridică la 10 numărul vedetelor care i-au picat lui Codin în mreje.


Codin Maticiuc (32 de ani) şi Flavia Mihăşan (32 de ani) şi-au spus adio luna trecută, dar tânărul afacerist nu pare absolut deloc afectat de despărţirea fulgerătoare. Acum, el se relaxează tot în America, tot la Miami şi tot cu o vedetă. Codin fumează trabuc pe iaht şi se bucură de privelişte în largul Oceanului. Şi are ce admira, căci pe lângă peisaj, în faţa ochilor i se unduieşte ca o sirenă Roxana Vancea (27 de ani). Foacoasa şatenă, plină de tatuaje, cu trup tras prin inel, atent lucrat la sala de fitness, a fost şi ea în trecut colega lui Răzvan şi a lui Dani de la Neatza.

roxana_vancea.jpg

roxana vancea miami maticiuc
Roxana Vancea se află la Miami cu Codin Maticiuc
Foto: arhivă personală

Nu ştim dacă Codin după acest criteriu şi-a ales partenerele din ultima vreme sau doar preferă tinerele cu notorietate. cei doi nu apar deocamdată împreună în fotografii, dar au publicat imagini pe conturile de socializare de pe acelaşi iaht. 

Codin Maticiuc a bifat poveşti de dragoste cu soliste, actriţe sau cu vedete tv, una mai frumoasă ca alta, dar, de departe, marile lui iubiri au fost Gina Pistol, acum iubita lui Smiley, şi Anna Lesko, care între timp s-a măritat şi are un băieţel.

De-a lungul vremii, el a fost surprins de fotoreporterii Click! la plimbare, la restaurant sau la mare, alături de solista Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu, fostele vedete tv Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ. S-a zvonit că ar fi bifat o scurtă relaţie şi cu solista Anamaria Ferenţ, însă ei nu au vorbit despre acest capitol. 

 
 
Loading...