Vestea că actorul Florin Busuioc a suferit un infarct a șocat pe toată lumea, dar cel mai mult pe colegii săi de la PRO TV. Îl știau vesel și dornic să joace pe scenele din toată țara, dar și să prezinte rubrica meteo, ca nimeni altul.


Colegii de la matinalul de la PRO TV știau că Florin Busuioc era plecat pentru un spectacol la Craiova. Urma să se întoarcă în cursul nopții de marți spre miercuri (6/7 noiembrie), iar astăzi, să prezinte rubrica meteo și problema de logică, așa cum face în fiecare dimineață. Vestea că Busu al lor a făcut infarct i-a cutremurat.

Colegii de la PRO TV se roagă pentru Busu

  • Primul care a reacționat imediat a fost Cabral Ibaka: ”Hai, Busule, hai!” Te rog, că mâine e frumos afară!”, ”sănătate maximă”.
  • Pe rețelele de socializare s-a împrăștiat vestea tristă, iar Internauții  au reacționat imediat. ”Nu-mi vine să cred! L-am văzut ieri dimineață (6 noiembrie) la Școala Iancului.”
  • Andreea Marinescu, colega de la matinal, a transmis mulțumiri medicilor care l-au salvat pe Busu. ”Mulțumim medicilor de la Craiova ! Oameni minunați care au făcut totul pentru Florin!”.
  • A reacționat și Paula Herlo, de la e4misiunea ”România, te iubesc”: ”Ne rugăm pentru Busu și mulțumim vouă, doctori buni!”
  • Ovidiu Oanță, cel care vă aduce știri despre evenimentele cele mai importante a scris: ”Florineee! Hai, Fă-te bine! Avem multă treabă!
  • La matinalul de dimineață de la PRO TV, la ora 6.00, Mihai Dedu a dat știrea pe post. ”Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se afla internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă “Filamonicii Oltenia”, din Craiova.Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent.
 
 
Loading...