Moartea Denisei Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a iscat și mult econtroverse în rândul colegilor și fanilor care au rămas dezamăgiți de acele persoane care mergeau la emisiuni televizate, declarând că sunt prieteni sau apropiați ai cântăreței, însă nu au venit să o conducă pe ultimul drum sau au venit de dragul televiziunilor, să-și facă reclamă.


Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie, după ce, duminică, 23 iulie, a fost răpusă de o boală necruțătoare la ficat. Cântăreața s-a chinuit cinci luni cu cumplita boală, timp în care, mai mulți cântăreței s-au arătat afectați de povestea dramatică a acesteia. Mai mult decât atât, după ce s-a aflat că manelista s-a stins din viață, și mai mulți au mers la diferite emisiuni televizate, sau au publicat mesaje pe conturile lor de socializare, prin care își exprimau regretul față de soarta nedreaptă a cântăreței, afirmând că o cunoșteau bine pe aceasta și că erau prieteni.

Cu toate acestea, în ziua cânt Denisa a fost condusă pe ultimul drum, puțini au fost cei care au mers să o conducă și să-i aducă un ultim omagiu, spre dezamăgirea multora.Ticy, un manelist care a colaborat cu Denisa și care a participat la ceremonia de înmormântare, a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook prin care a atras atenția celor care s-au dat drept prieteni ai cântăreței, dar care nu și-au făcut timp pentru a fi lângă ea pentru ultima dată.

20429748_10155663134804434_5321540976023353477_n.jpg

Ticy s-a arătat dezamăgit de fățărnicia colegilor de breaslă
foto: Facebook

”După 3 zile lungi, grele și apăsătoare, am ajuns acasă dezamăgit! Dezamăgit de colegii care măcar în ultimul ceas nu au fost alături de ea, de colegii care au venit doar de dragul televiziunilor ca apoi să meargă în diferite emisiuni să își dea cu părerea despre situația ei în condițiile în care nu știau mai nimic concret și să pretindă că sunt prietenii ei,doar așa, că s-au întâlnit pe la concerte de 2-3 ori ...
Rog presa să nu mă mai contacteze pe acest subiect pt că eu nu am nimic de declarat, cea în măsură să o facă este familia ei !
Rămâi cu bine, suflet drag, curat și pur”, a scris manelistul pe pagina lui de Facebook. 

 

 

 
 
Loading...