12 vedete au intrat în “Ferma vedetelor”, o clădire dezafectată din apropierea Sibiului, în cel de-al treilea sezon al emisiunii, prezentat de Monica Bârlădeanu, la Pro TV. Puşi la treabă de Nea Raţă, cele 12 vedete au muncit pe rupte pentru că nu au avut întotdeauna mâncare destulă pentru toţi. Astfel că în cele trei luni petrecute departe de civilizaţie, cei 12 au pierdut în total 100 de kilograme.


Timp de trei luni, concurenţii de la “Ferma vedetelor” au avut parte de condiţii grele de trai, departe de civilizaţie. De data aceasta ei au fost puşi în echipe de câte doi, astfel că cele 6 echipe de vedete să facă faţă mai uşor sarcinilor, greutăţilor, foamei, lipsei de confort şi presiunii psihice la dublu! Monica Bârlădeanu (39 de ani) şi Nea Raţă (51 de ani) au fost alături de ei pentru a-i susţine şi a-i ajuta să transforme ferma dezafectată într-una funcţională. 

Click! a aflat că cei 12 concurenţi care au intrat de data aceasta în ferma românească au slăbit, de-a lungul perioadei în care au stat închişi, în jur de 100 de kilograme. Astfel că cel mai mult a dat jos actorul de stand up Comedy Cătălin Neamţu (36 de ani), care a pierdut 23 de kilograme, iar colegul său de suferinţă, Cosmin Natanticu (37 de ani) 9,5 kg. Şi Daniel Iordăchioaie (49 de ani) a dat jos 18 kg, povestindu-ne că a avut cea mai spectaculoasă transformare şi arăta de nerecunoscut. 

“Am fost cel mai lovit dintre fermieri, a fost şi pentru mine un şoc să mă văd în oglindă”, ne-a spus solistul. Colega lui de echipă, Rona Hartner (44 de ani), a dat jos 10 kg. Echipa “fetelor de oraş” formată din Majda Aboulumosha (30 de ani) şi Diana Dumitrescu (34 de ani) au avut noroc, căci doar actriţa din “Regina” a slăbit doar 7 kg, iar colega ei s-a menţinut. Şi în echipa formată din Narcisa Suciu (42 de ani) şi Dragoş Moştenescu (50 de ani) au slăbit destul, ea 7 kg şi el 8, însă actorul din “La Bloc” părea ca o stafie în primele fotografii de după “Fermă”, când a fost surprins la o petrecere pentru copii. 

dubaniwewewe.jpg

Soţii Duban sunt acum mai uşori cu 12 kilograme

 

Nici fosta MasterChef Patrizia Paglieri (43 de ani) nu a slăbit, iar fiul ei Francesco Paglieri (21 de ani) a dat jos doar 5 kg. Cât despre familia Duban, cei doi au reuşit să dea jos 12 kg, 7 kg Andrei (45 de ani) şi 5 kg soţia sa, Graţiela (30 de ani), mai ales că îi era foarte dor şi de fiul lor. Dacă cei 12 au slăbit pe capete, la fel s-a întâmplat şi cu Nea Raţă, ajutorul de bază al Monicăi Bârlădeanu. “Primele patru săptâmâni le-a fost foarte greu acolo. De la o anumită vârstă trebuie să te reglezi după colesterol şi glicemie. Mai dai jos din ghiozdan. Eu am dat vreo trei kilograme, nu foarte multe. Dar au fost sărbătorile de iarnă, am tăiat porcul şi am mai pus ceva la loc”, ne-a povestit Nea Raţă la lansarea emisiunii.  

moste343.jpg

Narcisa Suciu şi Dragoş Moştenescu luptă împreună pentru marele premiu

 

Ferma în care stau vedetele a fost ridicată pe locul unde, cândva, nobilii transilvăneni se retrăgeau pentru grandioase partide de vânătoare. Venirea comunis-mului a suprimat petrecerile de odinioară şi totul a fost lăsat în paragină. Locul nu a fost folosit şi întreţinut nici după revoluţie, când a fost retrocedat familiei aparţinătoare. Singurii care au mai ajuns în fermă au fost ciobanii, care foloseau locul ca adăpost. 

Emisiunea e la al treilea sezon

ipate76876.jpg

Paul Ipate a câştigat premiul de 50.000 de euro la ediţia din Cipru

 

Cel de-al treilea sezon al emisiunii s-a filmat anul trecut, imediat după Paşte, în apropierea Sibiului. Cele 12 vedete au petrecut aproape 3 luni departe de civilizaţie. Lor li se vor mai alătura încă 6 colegi care vor intra pe parcurs. Emisiunea a început la Pro TV pe 13 februarie şi este difuzată de marţi până joi între orele 20 şi 22.30, în funcţie de transmisiunile sportive. Sezonul trecut, în „Ferma vedetelor”, filmată în Cipru, câştigătorul premiului de 50.000 de euro a fost Paul Ipate.

 
 
Loading...