Altă ţară, altă mâncare de peşte! Concurenţii de la "Ferma Vedetelor" au treabă multă în Cipru, acolo unde deja s-au instalat de mai bine de o săptămână. Vor cultiva legume şi vor avea grijă de capre, dar vor fi cu băgare de seamă la scorpioni şi şerpi.


Dacă anul trecut bătălia pentru mare titlul de Fermierul anului s-a dat într-o locație 100% românească, competiția s-a mutat anul acesta la peste 1700 de kilometri distanță, în însoritul Cipru. Pe tărâmuri spectaculoase, încărcate de povești mitologice, concurenții vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou. Viața de la țărmul Mediteranei poate părea extraordinară, însă climatul diferit față de cel al României, insectele, șerpii și scorpionii, dar și munca pământului vor complica probele care vor stabili câștigătorul celui de al doilea sezon al emisiunii.

Tabăra s-a instalat pe munte

La "Ferma Vedetelor", cei 12 concurenţi vor fi filmaţi încontinuu. Programul va fi unul infernal. Astfel 24 de ore din 24 va fi o desfăşurare de forțe impresionantă. Logistica cuprinde zeci de kilometri de cabluri, zeci de echipamente tehnice performante, drone, recuzită special construită, dar și relocarea pentru o bună perioadă de timp a unei echipe impresionate de specialiști în televiziune. Zeci de kilometri se fac zilnic între biroul de producție și regia emisiunii, iar platoul de filmare se întinde pe o suprafață vastă, cuprinzând un întreg munte.

ferma_capra.jpg

ferma vedetelor cipru concurenti
Caprele sunt peste tot prin Cipru
foto: arhiva personală

O echipă mixtă, formată din peste 150 de profesioniști din România și Cipru, va superviza non-stop fiecare mișcare a concurenților. O plantație impresionată de măslini, dar și portocali vor fi primele lucruri pe care le vor vedea fermierii dimineața. Fiecare moment al vieții la fermă va fi imortalizat pentru a-i transpune pe telespectatori în mijlocul competiției, pentru a afla alianțele și strategiile concurenților, dar și pentru a surprinde momentele picante din interiorul fermei!

Cine sunt cei 12 concurenţi

Complet izolați de familie și de cei dragi, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă vor fi nevoiți să trăiască în condiții ca acum 100 de ani. Un lucru va fi diferit față de anul trecut, cei 12 fiind nevoiți să îmbine obiceiurile și meșteșugurile românești, cu cele cipriote. Concurenții vor trebui să se organizeze, să se gospodărească și să învețe să locuiască împreună. Ca și în sezonul trecut, concurentul eliminat va alege fermierul săptămânii următoare, care va avea parte de un tratament preferențial. Pe parcursul întregii săptămâni, acesta va împărți colegilor sarcinile pe care le au de executat și va alege servitorii, care vor avea parte de un tratament mult mai strict decât cel de anul trecut. Peripețiile celor 12 vedete la ferma din Cipru, în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confortul lumii moderne și departe de cei dragi, vor putea fi văzute, din 22 februarie. 

 
 
Loading...