Connect-R (36) a fost invitat de Mihai Morar în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi a răspuns cu sinceritate întrebărilor primite. Artistul a vorbit despre seriozitatea cu care îşi tratează profesia, cât şi despre aspecte din viaţa personală. Desigur, subiectul relaţiei sale cu fosta soţie nu a putut fi trecut cu vederea, iar cântăreţul a profitat de ocazie pentru a face o declaraţie de dragoste surpinzătoare celei de care s-a separat în urmă cu aproximativ trei ani.


Connect-R a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, responsabilitatea pe care o simte faţă de publlic, dar şi despre viaţa sa personală. El şi Misha au divorţat în urmă cu trei ani, după cum a dezvăluit acesta prin intermediul unui mesaj scris pe pagina unei reţele de socializare. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Connec-R îi poartă cele mai sincere sentimente fostei sale soţii şi nu a ezitat să mărturisească dragostea pe care o resimte faţă de ea în platoul emisiunii "Răi da' buni".

connect-r.jpg

connect-r -si-misha
Connect-R şi Misha alături de fetiţa lor, Maya
Foto: Arhivă personală

Nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum,timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie", au fost cuvintele acestuia.

Connect-R şi Misha s-au despărţit în urmă cu trei ani

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar pe 14 august 2018 a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram.  

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a notat cântăreţul. 

Cu doar câteva zile în urmă, cântăreţul spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului.

Connect-R şi Misha au păstrat o relaţie amicală

connect-r-misha-fetita-zi-de-nastere5.jpg

connect-r -si-misha
Connect-R şi Misha au păstrat o relaţie amicală, de dragul fiicei pe care o au împreună
Foto: Instagram

În ciuda faptului că au divorţat, Connect-R şi Misha au rămas în relaţii bune, căci îi uneşte dragostea pe care o poartă fetiţei lor, Maya. Pentru ca micuța să nu simtă lipsta niciunuia dintre părinți în ziua aniversării ei, cei doi foști parteneri au lăsat deoparte problemele personale și s-au reîntâlnit pentru petrecerea fetiței, care a împlinit 5 ani, în luna ianuarie a acestui an.

Motivul divorţului dintre Connect-R şi Misha

Se pare că unul dintre motivele care au dus la divorţ ar fi fost boala autoimună cu care fetiţa lor a fost diagnosticată, cei doi artişti fiind afectaţi profund de vestea oferită de către medici. Boala a lăsat şi urme pe chipul micuţei, căci a rămas cu un mic strabism din cauza căruia poartă ochelari.

Citeşte şi

Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fiicei lor. Ce imagine emoționantă de familie!

Connect-R, super tătic și după divorț. Cum şi-a distrat fetiţa

 
 
Loading...