Edițiile iUmor sunt presărate și cu momente făcute de vedete sau comedianți consacrați. În cea mai recentă emisiune, invitată a fost și Mira, solista pentru care Mihai Bendeac a recunoscut că a făcut o pasiune. Dacă jurații i-au apreciat glumele, Connect-R s-a arătat deranjat de unele dintre ele și le-a catalogat drept tendențioase.


Cum a urcat pe scenă, Mira i-a spus lui Bendeac: “Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”. Actorul a reacționat: “Asta este excepțională!”, iar Dan Badea a afirmat: “Dar de ce mă, că e filipineză!?! Băi!”.

Mira a continuat: “Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent Apropo de băieții ăștia agramați care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră, chiar o admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi". Acestea au fost ;i replicile care l-au deranjat pe Connect-R.

  

Reacția lui Connect-R: "Cum să accepți așa ceva?"

mira_connectr.jpg

mira connect-r story facebook
Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mirei
foto: Facebook

 

"Mira, cum să accepți așa ceva în 2020! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar ca să fim văzuți. Cum suntem văzuți nici nu mai contează. America? E o minciună. România este țara tuturor posibilităților. Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la iUmor e un pamflet. Pe bune? Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios, așa că, mai multă atenție! Cuvintele au putere", a scris Connect-R pe Facebook. 

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: