Ştefan Relu Mihalache, alias Connect-R, împlineşte 37 de ani pe 9 iunie, iar petrecerea nu va fi una obișnuită, ci una uriașă. Asta pentru că artistul va fi pe scena Sălii Palatului, unde va susţine un mare concert alături de mulţi invitaţi speciali. Click! îşi toate detaliile acestui eveniment, dar și ce piesă a lansat solistul pentru această ocazie.


Connect-R, artistul care a cucerit milioane de oameni cu hitul "Vara nu dorm", lansat în urmă cu mai bine de 7 ani, se află în aceste zile pe ultima sută de metri cu pragătirile pentru cel mai important concert din viața lui, "Eu sunt Ștefan". Spectacolul va avea loc duminică, 9 iunie, la Sala Palatului și este gândit ca un adevărat manifest, prin care artistul își asumă și declară public cine este el cu adevărat, chiar de ziua lui, pe 9 iunie, când omul Ștefan Relu Mihalache împlinește 37 ani. "Spectacolul de duminică este despre autenticitate, despre omul de dincolo de măști și de nume. Este despre persoana Ștefan, nu despre persoana Connect-R", detaliază artistul.

afis_mic.jpg

connect r afis
Afișul spectacolului

Pentru prima dată, Connect-R strânge la un loc, în cadrul acestui eveniment festiv, atât familia și fanii, cât și o parte dintre colegii de breaslă împreună cu care va cânta câte o piesă, pe scena de la Sala Palatului. Printre invitații concertului "Eu sunt Ștefan" se numără Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry, Pepe, Puya, Shift, Elianne, Rîmaru, Ralu-K și alții.

Connect-R a lansat piesa "Perfect", special pentru concertul de la Sala Palatului

Surpriza cea mai mare a artistului pentru fanii lui este însă noul său hit, lansat pe 6 iunie 2019, chiar de Inălțare. Cunoscut ca fiind foarte credincios, Connect-R simte că ziua asta o să îi poarte noroc și că piesa "Perfect" își va ocupa locul acolo unde merită, adică în inima publicului și la radio.

Piesa "Perfect" va fi, cu siguranță, noul hit care va împânzi litoralul în această vară, cluburile și terasele, nunțile și spectacolele organizate de Zilele Orașului. Piesa este inspirată de un interviu de-al lui Nichita Stănescu, în care poetul spunea că perfecțiunea trece întotdeauna neobservată, dând ca exemplu un cub ciobit într-un colț, care creează curiozitate, controverse și care atrage atenția. 

Hitul "Perfect" va fi cântat în fața publicului în premieră, în cadrul spectacolului "Eu sunt Ștefan", de pe 9 iunie, de la Sala Palatului. Connect-R își va petrece pentru prima oară ziua de naștere cu 4.000 oameni, iar după concert, 37 de fani care au achiziționat bilet de "Meet & Greet" vor ciocni în culise un pahar de șampanie și vor sta la povești cu omul din spatele vedetei Connect-R.

 
 
Loading...