Connect-R abia așteaptă să se întâlnească cu fanii. Celebrul artist susține azi, 18 iulie, primul concert după restricțiile impuse de pandemia de coronavirus! Acesta va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București (Fostul Teatru de Vară 23 August), acolo unde Connect-R va urca pe scenă începând cu ora 20.00. Iată ce spune artistul despre concert!


“Este primul concert după o pauză destul de mare. Vine ca o gură de oxigen pentru mine, pentru că de 12 ani de zile mă hrănesc cu live-ul, mai cu seamă că anul trecut am făcut show-ul de la Sala Palatului și a fost un real succes și noi ne-am pregătit cumva și pentru anul ăsta! Tocmai  din acest motiv oamenii trebuie să vină, pentru că emoția unui live nu poate fi înlocuită cu niciun concert online sau mai știu eu ce drive sau să stai în mașină și să te bucuri claxonând. Așa că invit pe toată lumea să vină pe 18 iulie la Centrul Cultural „ Mihai Eminescu” din Parcul Național București pentru emoția aia unică a unui concert live!”, spune artistul care se bucură de faptul că a mai început să se miște treaba cu concertele.

Serie de concerte și de spectacole live

Începând cu data de 18.07.2020, pe scena Centrului Cultural “Mihai Eminescu” vor evolua cei mai în vogă artiști ai momentului, printre care Connect-R, Bibi, Amna& Edward Sanda, Bere Gratis, Doddy, Maximilian, Sore, Dj Project, Iris, Cabron, Ducu Bertzi, Shift etc. Evenimentul este organizat de Sprint Music și a fost structurat ca o serie de spectacole de teatru pentru copii și spectacole artistice cu artiști renumiți de muzică pop-rock, dance, hip-hop, folk, muzică populară, etc. De asemenea, evenimentele sunt organizate la ore diferite astfel încât să nu se creeze aglomerație. Mai multe informații despre aceste evenimente găsiți pe iabilet.ro.

 

Citeşte şi: 

Fetița lui Connect-R are un pat ca-n povești, cu tobogan și căsuță de joacă suspendată

Connect-R, adevăruri dureroase neștiute de nimeni: «Eram obsedat de mine». Ce s-a schimbat în viața lui

 

 
 
Loading...