În 2003, copiii protagoniştilor din „Trăsniţii” de la Prima TV au avut un serial al lor, care se numea „Pitici şi tătici”. Acum, peste 12 ani, vă prezentăm puştii care atunci făceau furori pe micile ecrane.


Cu 11 ani în urmă, în 2003, Grig Chiroiu (Pupăză din „Trăsniţii”) a lansat alături de colegii lui un serial de comedie, tot la Prima TV, alături de copiii lui. Acesta se numea „Pitici şi tătici” şi a avut două sezoane, unul în 2003 şi unul în 2004.

Adina şi Mihnea Chiroiu aveau atunci 4 ani, repectiv 3, iar acum au 16 şi 15 ani. Alături de ei au mai filmat Bianca, fiica scenaristului Mişu Marinescu, care la filmările  pentru serial avea aproape doi ani, iar acum are 14 ani, dar şi Luca, fiul lui Bogdan Dumitrescu, care avea aproape 2 ani.

copii_trasniti_01.jpg

Bianca Marinescu, Adina Chiroiu, Luca Dumitrescu şi Mihnea Chiroiu, după 12 ani de la debutul "Pitici şi tătici"
Foto: Prima TV

Copiii de atunci au crescut, însă nu au uitat clipele petrecute la filmări şi de multe ori se întorc pe platourile de filmare să urmărească din culise ce se întâmplă. O parte din puşti sunt şi acum pasionaţi de actorie şi se gândesc să urmeze o facultate de profil.

grig_mihnea_si_adina_trasnitii_01.jpg

grig chiroiu
Grig Chiroiu, Mihnea şi Adina, în 2003
Foto: Prima TV

grig_mihnea_si_adina_2_trasnitii_02.jpg

grig chiroiu
Grig Chiroiu, Mihnea şi Adina, în 2015
Foto: Prima TV

trasnitii_si_copiii_01.jpg

gogoase trasnitii
Gogoaşe şi "piticii" în 2003
Foto: Prima TV

trasnitii_si_copiii_6.jpg

gogoase
Gogoaşe (Constantin Zamfirescu) şi "piticii" care au crescut, în 2015
Foto: Prima TV

trasnitii_si_copiii_03.jpg

trasnitii copii
Rândul de sus: Bogdan Dumitrescu, fiul său Luca, Bianca şi Mişu Marinescu. Rândul de jos: Constantin Zamfirescu, Adina, Mihnea şi Grig Chiroiu
Foto: Prima TV

 

 
 
Loading...