Marii fotbalişti ai României şi-au încurajat copiii să practice diverse sporturi, în speranţa că aşchia nu sare departe de trunchi, însă iată că moştenitorii lor au ales mai degrabă să apară pe micul sau pe marele ecran. Unii sunt vedete tv, alţii, actori de cinema. Gică Hagi nu-şi mai încape în piele de bucurie, căci fiica lui, Kira Hagi, a studiat actoria în America.


Gabi Balint (55 de ani) este tare mândru de Denisa, fiica pe care o are cu fosta soţie, Cătălina, de care a divorţat în 2004. 

Frumuşica fată apare în cel mai recent videoclip al Lorei, la piesa „Cinci”, ea descurcându-se de minune în rolul unei fete care este pusă pe distracţie. Filmările au avut loc într-un mall din Capitală, înainte de ora deschiderii, pentru ca echipa să se poată desfăşura în voie. 

Denisa a fost  aleasă de regizor pentru această colaborare, după ce a fost văzută în mai multe fotografii pe care tânăra şi le-a postat pe reţelele sociale. Fiica lui Gabi Balint a studiat la International British School of Bucharest şi are 18 ani.  

g26-7-vedete-5-col-fiica-balint.jpg

Gabi Balint este tare mândru de fiica lui, Denisa (18 ani), care a jucat în videoclipul ”Cinci”, al Lorei

 

Cât o priveşte pe Natalia Mateuţ (27 de ani), fata cea mare a lui Dorin Mateuţ (52 de ani), ea a optat pentru o carieră în televiziune, în prezent fiind gazda matinalului de la Antena Stars. A cochetat şi cu moda, ca fotomodel, având o siluetă de viespe. 

Ea a debutat mai întâi ca reporter, însă a avut ambiţia de a trece la alt nivel, aşa că acum are propria emisiune, alături de Răzvan Botezatu. Nu mulţi ştiu, însă Natalia a absolvit şi  Actoria, bifând mai multe apariţii în filme şi seriale tv. De departe, cea mai talentată este însă Kira Hagi (23 de ani), fiica lui Gică Hagi (53 de ani), unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii.  După ce şi-a făcut debutul în 2014, în „Bucureşti, te iubesc”,  ea a plecat în America, la studii. 

Anul acesta, Kira  joacă în pelicula „Plaine Jane and the Dating Game”, pentru care este şi asistent de regie. “Am fost foarte fericită când am fost admisă la «New York Film Academy». Terminasem audiţia în Londra, au venit la mine şi au zis «uite, o să mai vorbim, o să ne mai vedem». Am ieşit, m-am uitat la mama în ochi şi m-a întrebat «cum a fost?». Am zis «hai să ieşim», am ieşit şi am început să dansez de fericire. Nu ştiam că o să mă contacteze şi că o să îmi dea şi o bursă, dar am fost fericită că au zis că «mai vorbim». Şi când am auzit anunţul cu bursa eram deja acasă şi am început să dansez din nou”, a spus Kira într-un interviu pentru urban.ro. 

g36-7-vedete-2-col-natalia-mateut.jpg

Dorin Mateuț este fanul fiicei sale Natalia Mateuț ( 27 de ani), prezentatoarea matinalului de la Antena Stars

 

Ultimul, dar nu cel din urmă, este fiul lui Ilie Dumitrescu (49 de ani), Ilie Dumitrescu Jr,  în vârstă de 20  ani. Frumos de pică şi înalt ca bradul, acesta a făcut furori, anul trecut, în filmul “Un pas în urma serafimilor”. 

„Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie «Mandragora Movies Film Academy», unde am învăţat tehnica profesoarei Ivana Chubbuck, autoarea cărţii «Puterea Actorului». Ajungând să înţeleg puţin mai bine cum se abordează actoria şi ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil.  În pelicula «Un pas în urma serafimilor» fac de departe cel mai important rol al meu”, adaugă Ilie Dumitrescu Jr., care a interpretat rolul unui seminarist. Tânărul mai are şi alte oferte, iar anul acesta sunt mari şanse să apară într-un nou proiect HBO. 

Fiica lui Giani Kiriţă, invitată în emisiuni TV 

Giani Kiriţă  (41 de ani) are o fiică bună de fotomodel. Roxana, în vârstă de 18 ani, are un trup impecabil, dar e şi frumuşică-foc. 

După absolvirea liceului,  ea a urmat un curs de machiaj, aşa că sunt mari şanse să intre în sclipicioasa lume a vedetelor. Puştoiaca şi-a însoţit adesea tatăl la diferite emisiuni tv, dar şi-a dovedit şi măiestria la gătit în faţa vestiţilor bucătari de la “Chefi la cuţite” (Antena 1). 

g46-7-vedete-2-col-giani-kirita-si-fiica.jpg

Giani și fata sa, Roxana Kiriță (18 ani), la ”Chefi la cuțite”

 

Iar când celebrul său tată  s-a luptat la “Exatlon” pentru premiul de 100.000 de euro, ea l-a încurajat, ba chiar i-a lăudat prestaţia, în cadrul unor ediţii speciale, de la Kanal D.  Tânăra a locuit cu mama şi cu fratele ei, în perioada în care Giani s-a aflat în Republica Dominicană, unde s-au desfăşurat filmările pentru concurs. 

 
 
Loading...