Au trecut un an şi trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş, rămas văduv după 25 de ani de mariaj, încă nu poate accepta gândul că solista nu mai este lângă el. Galeş o simte aproape de sufletul său, mai ales că primeşte tot felul de semne de la aceasta. O visează frecvent şi se consolează cu lucrurile care i-au rămas de la artistă.


Cornel Galeş demonstrează că nimeni nu-i poate lua locul femeii pe care a iubit-o vreme de 25 de ani. Chiar dacă alături de el este acum o altă doamnă, despre care se spune că îi este iubită, mai ales că au fost surprinşi în ipostaze intime, iată că sufleteşte nimeni nu o poate înlocui pe ”Zânica” lui, aşa cum o alinta pe Ileana Ciuculete. La mai bine de un an de la moartea celebrei artiste, originară din Oltenia, fostul impresar primeşte frecvent semnale de la ea: i se arată în vise. Nu ştie cum să descifreze aceste semne, însă îşi doreşte ca soţia lui să aibă linişte acolo unde se află. ”De când a plecat Ileana, lucrurile s-au schimbat, am încă golul acela în suflet. Însă mi se întâmplă nişte lucruri, de la o vreme, primesc nişte mesaje care mă frământă. O visez frecvent, iar ultima dată am visat-o alături de mine. Ne aflam într-o încăpere, iar Ileana era aşa cum o ştim cu toţii: veselă, râdea, ceea ce mă face să cred că îi este bine acolo unde se află şi, poate, împăcată. Este mai rău când mă trezesc, pentru că mă apasă o tristeţe. Îmi dau seama că sunt singur şi că a fost lângă mine doar în vis. Se întâmplă să mai merg în diverse locuri, în care mergeam amândoi atunci când avea spectacole, şi am impresia că se află lângă mine, parcă o aud”, a mărturisit, pentru Click!, Cornel Galeş, cu tristeţe în suflet.
Chiar dacă şi-a schimbat domiciliul, văduvul Ilenei Ciuculete păstrează lucrurile acesteia. “Am tablourile ei, câteva iconiţe şi o păturică, pe care ea o lua peste tot, prin concerte. Am diplomele ei şi verigheta, pe care o port. Nu am cum să mă despart de ele. Aşa o simt aproape, lângă mine. Eu am avut o poveste frumoasă cu Ileana, poveste pe care o ţin în viaţă cu ajutorul lucrurilor care mi-au mai rămas de la ea. Imposibil să dai uitării un om pe care l-ai iubit”, ne-a spus Cornel Galeş, într-un moment de sinceritate şi, probabil, de dor.

Click! spune

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani. Conform spuselor lui Cornel Galeş, artista de folclor suferea de hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. După moartea ei, Cornel Galeş şi băieţii artistei au început lupta pentru avere.

 

Loading...