Cornel Galeş e un monument de tristeţe, după decesul soţiei sale, solista de muzică populară Ileana Ciuculete. S-au iubit cu patimă, iar în ultimele ei clipe de viaţă, Cornel i-a promis că îi va aduce zilnic, la mormânt, câte un trandafir alb. Click! a aflat detalii emoţionante despre povestea lor de dragoste.


Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, în taxiul pe care îl conducea chiar Cornel Galeş. Un coleg de-al acestuia îl rugase să o ia din drum pe Ileana, pentru că el era ocupat cu altă cursă. Cornel şi Ileana au schimbat câteva vorbe, s-au amuzat şi s-au privit în ochi preţ de câteva clipe. A fost dragoste la prima vedere: „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, în urmă cu câţiva ani.

N-a fost doar un foc aprins de paie, astfel că, în martie 1992, ei şi-au unit destinele. Au vrut să serbeze anul acesta nunta de argint, dar pregătirile au fost brusc întrerupte de problemele grave de sănătate ale Ilenei. În urma unui control medical, solista a fost diagnosticată cu metastază osoasă, hepatita C şi ciroză galopantă, inima ei încetând să mai bată în 14 martie.

După divorţul de prima soţie, Cornel nu s-a mai interesat de familie. Mai mult, în urmă cu 10 ani, fiica acestuia l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Ea le-a solicitat judecătorilor ca soţul Ilenei Ciuculete să-i plătească pensie de întreţinere până la terminarea studiilor, deşi în acel moment era majoră. Fata lui Cornel Galeş s-a plâns magistraţilor că tatăl ei refuză să-i achite pensia de 100 de lei.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Buzău, vor doar să mă şicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulţi, puţini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, aşa că nu vreau decât să mă lase în pace”, spunea, în replică, Cornel Galeş. Fata lui, Claudia Galeş, a împlinit recent 30 de ani, dar tot n-a căzut la pace cu celebrul ei părinte.

Ileana, acuzată de cei doi băieţi că i-a abandonat la internat

 

Dar şi Ileana Ciuculete a avut probleme cu cei doi copii ai ei, din căsnicia cu Valeriu Sfetcu. Băieţii solistei, Mugurel şi Cristian, şi-au spus of-ul în 2012, într-o emisiune tv. Ei au povestit atunci cum mama lor i-a abandonat într-un internat, unde se luptau cu ceilalţi copii, proveniţi din familii dezorganizate, să supravieţuiască: ”Mama ne-a lăsat acolo şi, deşi locuia aproape de internat, nu ne-a vizitat niciodată”, au dezvăluit ei. Totuşi, cu un an înainte de decesul Ilenei, Mugurel şi Cristian au făcut pace cu celebra lor mamă, ba chiar participau la aceleaşi chefuri. 

Loading...