Văduvul Cornel Galeș (57 ani) a contestat decizia magistraților care au împărțit averea Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viață pe 14 martie 2017.


Nemulțumit de modul în care instanța Judecătoriei Sectorului 1 București a considerat că trebuie împărțită averea artistei, dar și pentru faptul că le e dator vândut băieților Ilenei din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu, Galeș a făcut Apel și a cerut să i se aprobe neplata taxei de timbru, mai exact 2% din avere, întrucât nu are venituri, însă nu i s-a aprobat.

g214-9.jpg

Alături de Ileana și de fiii ei, în urmă cu cinci ani

”Respinge cererea de ajutor public judiciar. Cu drept de reexaminare în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Încheiere de şedinţă. 26.09.2019”, se arată în decizia instanței.

Cornel Galeș trebuie să le achite fiilor lui vitregi o cotă parte din vila în care a locuit cu Ileana, dar şi din drepturile de autor ale cântecelor ei, mai exact câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. 

 

Loading...