Cornelia Patrichi se află blocată în Italia. Avioanele nu mai zboară spre România din cauză că Italia este cea mai afectată de coronavirus. Soția regretatului Cornel Patrichi își cumpărase bilet de avion pentru a veni în România să îl comemoreze, dar Cornelia Patrichi nu va mai putea ajunge în țară în această perioadă.


O altă durere a Corneliei Patrichi este că de trei săptămâni nu și-a mai ținut nepoțica în brațe, din cauză că s-a autoizolat în casă. „Regele Dansului”, Cornel Patrichi, a murit pe 5 aprilie 2016, la 72 de ani, din cauza cancerului. Artistul a fost înmormântat la Cimitirul Pipera.

cornel_cornelia_patrichi.jpg

Cornelia Patrichi, Cornel Patrichi, deces, parastas cimitirul Pipera, comemorare
Cornel și Cornelia Patrichi au fost împreună 40 de ani
Foto: arhivă Click!

Cornelia Patrichi pune în fiecare an trandadfiri pe mormântul lui Cornel Patrichi

Cornelia Patrichi, fostă balerină, voia să-și comemoreze soțul care, pe 1 aprilie, ar fi împlinit 76 de ani. „Regele Dansului” a murit în urmă cu patru ani, pe 5 aprilie 2016, cu doar patru zile după ce își serbase ziua de naștere. După moartea lui, Cornelia Patrichi s-a mutat în Italia, unde locuiește fiul lor, Alexandru, cu soția, italianca Seres și fetița lor, Theo Matilde, în vârstă de un an și patru luni. Alex și familia lui stau în altă localitate, iar Cornelia Patrichi respectă interdicțiile din această perioadă și nu iese din casă. „Sunt bine și eu, și copiii. Stăm în casă. Nu am ieșit de trei săptămâni. Alex îmi aduce cumpărăturile la ușă. Ne vedem prin videoconferință. În orașul unde stau, oamenii sunt disciplinați, nu e aproape nimeni pe stradă, la cumpărături sunt civilizați, iau strictul necesar și stau departe unul de altul”, ne-a spus Cornelia Patrichi.

24-vedete-zixizpoza-mare.jpg

Cornelia Patrichi la mormântul soţului ei, Cornel Patrichi, din Cimitirul Pipera, uda florile şi aprinde lumânări
Cornelia Patrichi la mormântul soţului ei, Cornel Patrichi, din Cimitirul Pipera, uda florile şi aprinde lumânări

Cornelia Patrichi primește săptămânal de la fiul ei cumpărăturile la ușă

Cornelia Patrichi nu iese nici măcar la cumpărături pentru că fiul ei îi aduce toate cele necesare în fiecare săptămână și i le lasă la ușă, fără să existe nici un contact fizic între ei. „Fiul meu lucrează de acasă și iese la cumpărături o dată pe săptămână. La spitalul din oraș, care este mare, nu este nici un bolnav de coronavirus, și asta ne face să fim solidari și să avem grijă și ne dă speranțe. Durerea mea e că nu am ținut-o în brațe pe Matilda de trei săptămâni și că mi-am luat bilet să vin la București de ziua lui Cornel. Se împlinesc 4 ani și eu nu mai pot să-i pun un trandafir la mormânt”, ne-a spus Cornelia Patrichi care locuiește în localitatea Poggibonsi din provincia Siena, în Toscana.

cornelia-patrichi-fiu-alex-nora-italia.jpg

Cornelia Patrichi, fiul ei, Alexandru și nora, Seres
Cornelia Patrichi, fiul ei, Alexandru și nora, Seres

Fosta colegă de la balet a Corneliei Patrichi, Elena Verban, n-a mai apucat să plece în Italia și a rămas în România. „Nu am apucat să plec în Italia, poate este mai bine, văzând ce se întâmplă acolo. Eu sunt chiar din zona aceea cu mari probleme, Lombardia. Vorbesc în fiecare zi cu Cornelia Patrichi”, ne-a spus Elena Verban.

cornel_cornelia_patrichi.jpg

cornel si cornelia patrichi
Cornel și Cornelia au fost uniți de pasiunea pentru dans
Foto: arhivă personală

Citește și:

A plătit 1.800 de lei pentru poezia sculptată pe cruce

Văduvele Angela Similea și Cornelia Patrichi se chinuiesc să-şi vândă căminele conjugale!​

 
 
Loading...