Cosmin Cernat, prezentatotul reality-show-ului “Exatlon”, face parte din familia Kanal D din 2007, încă de la lansarea pe piața media din România a postului. Vedeta, care filmează intens pentru “Exatlon” în îndepărtata Republica Dominicană, a povestit pentru Click! o întâmplare amuzantă, care le-a ridicat adrenalina colegilor de redacție.


Se pare că Cernat este responsabil cu adrenalina nu numai în comentariile pline de entuziasm și forță, atunci când comenteaza parcursul concurenților de la “Exatlon”, ci le poate da emoții colegilor și în afara filmărilor.

“În 2007, înainte de prima emisie în România a postului Kanal D, am lucrat cu o seară înainte, toată noaptea, alături de ceilalți colegi. În momentul in care trebuia să dăm play la prima emisie pe post, m-am dus până acasă să mă schimb, urmând să revin foarte repede la Kanal D. Stăteam foarte aproape de televiziune, așa că aveam destul timp să mă reîntorc pentru a lua parte la momentul în care transmiteam pentru prima oară, prima emisie. Când am ajuns acasă, am adormit pe canapea, m-am trezit după jumătate de oră. Aveam pe telefon foarte multe apeluri. Le—am spus că am adormit. Norocul meu a fost că am ajuns la Kanal D chiar în momentul în care s-a dat play la primul minut de emisie. A fost cât pe ce să ratez startul”, a spus Cosmin Cernat.

cosmin_cernat_exatlon_2.jpeg

cosmin cernat
Cosmin Cernat a revenit în forţă pe micul ecran
Foto: Kanal D
 
 
Loading...