Celiei (36 de ani) a trecut prin momente cumplite, căci toată familia ei a fost infectată cu Sars-Cov-2. Solista a fost internată la Spitalul de boli infecțioase din Deva, alături de mama ei, care a fost cel mai grav. Sora, fiul și soțul nu au scăpat nici ei


Acum toți sunt în afara pericolului, mai puțin mama Celiei, care se resimte și are încă nevoie de oxigen. După spitalizare, solista a rămas cu simptome post Covid, care o chinuie foarte tare. Solistei i-a fost afectat pe perioada bolii și sistemul digestiv, nu doar plămânii. “Am probleme foarte mari cu digestia de când m-am vindecat de Covid. Am paralizate intenstinele. Mă chinui îngrozitor. Trebuie să merg iar la doctor, să fac noi analize și să-mi dea un nou tratament. Mi-a lovit și sistemul digestiv virusul. Mi-a fost foarte frică de spital”, a spus Celia, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Mama Celiei a fost cel mai grav

Atât mama, cât și sora artistei, care ambele au fost în stare critică cu plămânii afectați 70 la sută, se confruntă cu simptome post Covid la nivelul plămânilor și nu numai. “O să ne vaccinam, pentru că nu aș mai vrea să trec prin așa ceva în viața mea. Și mama și sora mea au rămas cu sechele pe plămâni. Mama are mai multe comorbidități, are diabet și i s-a activat și problema cardiacă acum. Vom apela la niște clinici de recuperare post Covid, pentru că simptomele sunt încă supărătoare”, a mai spus artista.

Citește și:

Parosmia, cel mai nou simptom Covid-19. Ce este și cum se manifestă

Toată familia Celiei, lovită de Covid. ”Pe mama am simțit că o pierd”. Solista descrie chinul prin care a trecut

 
 
Loading...