Vestea că Ion Aliman, primarul comunei din Deveselu (jud. Olt), va inaugura, peste o lună, o discotecă pentru soldaţii americani, i-a stârnit curiozitatea craiului Codin Maticiuc. Acesta ameninţă că se va duce şi neinvitat, ca să le apere pe oltence.


Îşi face veacul doar prin localuri de lux, unde o sticlă de şampanie sare de 300 €, iar o seară de petrecere îl costă şi 1.000 €, însă craiul de Dorobanţi e decis să bată drumul până la modesta  discotecă din Deveselu: “O să merg acolo, ca să văd cum stă treaba. În vreo două ore ajung, sunt doar vreo 180 km. Voi lua cu mine şi câteva sticle de votcă, dar şi trabucuri, pentru că vreau să-i oftic pe americani. Mă vor însoţi câţiva prieteni cu care merg frecvent în discoteci, dar şi câteva prietene mişto, ca să le arătăm soldaţilor ce înseamnă distracţie”, ne-a spus regele discotecilor.

Acesta şi-ar dori să le ofere oltencelor fierbinţi cartea sa, “Consumatorul de suflete”, în care detalizată fără perdea despre episoade erotice cu fetele care i-au trecut prin pat, însă se teme de reacţia localnicilor: “Nu vreau să mă linşeze tatăl vreunei fete, aşa că mai întâi voi vedea cum gândesc oamenii din comună. Americanii trebuie să le respecte pe fetele noastre, mai ales că, în provincie, lumea e mai de modă veche”, ne-a mai declarat Codin Maticiuc. Discoteca se află în plină construcţie, primarul Ion Aliman investind pentru relaxarea americanilor piperata sumă de 130.000 €, bani obţinuţi din fonduri europene. Acesta este convins că cei 200 de soldaţi vor veni  la distracţie, mai ales că preţurile se anunţă pe buzunarul oricui.

Click! spune

În comuna ­Deveselu, județul Olt, se construiește o bază militară americană. Lucrările au început în octombrie 2013, iar sistemul antirachetă va deveni funcţional anul acesta. Baza va avea sute de angajaţi americani, militari şi civili. În bază, va fi un radar Aegis SPY-1 şi 24 de interceptoare SM-3, de tipul Block IB. Sistemul Aegis, instalat pe nave militare sau pe platforme maritime, are rolul de a intercepta rachete cu rază scurtă şi medie de acţiune.

 
 
Loading...