Nervi întinşi la maximum la "Şerifi de România"! Concurenţii au fost la un pas să cedeze nervos, iar cei mai colerici au fost pe punctul de a se bate. Este vorba despre Andrei Ştefănescu şi de CRBL.


Chiar când credeau că au scăpat de cea mai grea misiune, vedetele rămase în show-ul de la Antena 1 dau din nou de greu. Dan Negru le comunică tuturor că următoarea destinație pentru șerifi este o stână. Nimic idilic însă în această misiune, care se va dovedi a fi una extrem de dificilă. Noul peisaj va agita spiritele şi îi va alerga, la propriu, pe toți până îi va lăsa fără suflare.

stana.jpg

crbl andrei stafanescu serifi de romania stana
Concurenţii de la "Şerifi de România" au avut o misiune grea
foto: Antena 1

În ediția de luni, 23 noiembrie, difuzată la Antena 1, CRBL și Andrei Ștefănescu vor fi la un pas să se încaiere chiar în mijlocul stânei. Noua probă îi va lăsa fără vlagă pe mulți concurenți de la „Șerifi de România”. Fiecare echipă trebuie să construiască un țarc și să adune oile și caprele de la stână, ceea ce nu e deloc ușor.

andrei.jpg

andrei stefanescu serifi de romania
Andrei Ştefănescu a trecut prin clipe tensionate la stână
foto: Antena 1

"A fost cea mai grea probă de când sunt la Șerifi. M-a dat peste cap”, a spus epuizată Natalia Mateuț. "A fost un haos general", a adăugat și Andrei Ștefănescu, în vreme ce până și Giani Kiriță admite că a fost extrem de solicitant totul. "Am rupt gardul, am căzut în bălegar, a fost foarte greu", a spus fotbalistul..

           

 
 
Loading...