Cristi Borcea (45 de ani) urmează să devină tată pentru a șaptea oară. De data aceasta, mama copilului său va fi Valentina Pelinel (35 de ani), care este însărcinată în luna a patra. Fostul acționar de la Dinamo mai are trei copi cu fosta lui soție, Mihaela (46 de ani), doi cu actuala soție, Alina (31 de ani), și unul cu una dintre fostele amante. A întrecut-o chiar și pe cea mai faimoasă mămică de la Hollywood, Angelina Jolie (40 de ani), care are șase copii.


Cristi Borcea este foarte dornic să aibă cât mai mulți moștenitori. Fostul acționar dinamovist are șase copii cu trei femei, și îl așteaptă pe al șaptelea. Acesta are doi copii cu actuala soție, Alina: o fetiță care are doar șase luni și un băiețel, George Alexandru, care are trei ani. Fostul boss dinamovist mai are înă patru copii din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea Patrick (16 ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani). De asemenea, Cristi Borcea mai are un copil cu o fostă amantă, pe care l-a recunoscut după ce a fost acționat în instanță.

Ce alte vedete se bucură de familii mari

Cristi Borcea nu este singurul care își face „echipă” mare. Nicolae Guță (48 de ani) l-a întrecut la acest capitol pe fostul acționar de la Dinamo. Manelistul are 11 urmași cu opt femei. Cea mai mică dintre copiii acestuia este Anais, fiica lui și a Mădălinei Dumitru, cunoscută drept „Beyonce de România”.

prigoana.jpg

silviu prigoana copii
Prigoană are patru băieți
Foto: Arhiva Click!

 

Și alte vedete se bucură de familii mari, dar nu atât de extinse ca cele ale lui Guță și Borcea. Silviu Prigoană (52 de ani) are patru băieți: cei mici se numesc Eduard și Mihai Maximus și sunt copiii lui și ai Adrianei Bahmuțeanu, ir Honorius și Silviu sunt dintr-o căsătorie anterioară a lui Prigoană.

luciu_5.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu este fericita mămică a patru copii
Foto: Arhiva personală

 

Și Nicoleta Luciu (35 de ani) are patru copii. Frumoasa brunetă se bucură de o familie mare și fericită. Primul ei băiat, Zsolt, s-a născut în 2008, iar în 2011 au venit pe lume tripleții Kim, Kevin și Karoly.

 
 
Loading...