Marți, 19 ianuarie, fostul finanțator al clubului sportiv Dinamo, Cristi Borcea, a fost invitatul Denisei Rifai. El a răspuns unui șir de întrebări delicate privind afacerile sale, averea pe care o deține, viața de familie, dar și perioada cea mai neagră din viața sa: condamnarea la închisoare cu executare. Iată ce răspunsuri a oferit Cristi Borcea!


În vârstă de 50 de ani, Cristi Borcea a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. Reîntos în sânul familiei, după o condamnare cu executare, afaceristul pare mai fericit ca oricând alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel. 

Ajuns în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, a răspuns unora dintre cele mai incomode întrebări și a vorbit cu drag despre cea care i-a fost alături în momentele dificile ale vieții, Valentina Pelinel. Eliberat din închisoare, Cristi Borcea se concentrează asupra afacerilor, dar dedică o bună parte din timp și familiei, de care este deosebit de mândru. 

cristi_borcea_-_40_de_intrebari_cu_denise_rifai.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea a vorbit despre suișurile și coborâșurile pe care le-a trăit de-a lungul vieții
Sursă foto: Kanal D

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea au fost doar o parte dintre întrebările cărora Cristi Borcea le-a oferit răspuns. 

Întrebat dacă l-a deranjat eticheta de "cuier al lui Cornel Dinu", Cristian Borcea a spus că niciodată nu s-a simțit deranjat de micile glume răutăcioase care s-au făcut la debutul său în interiorul clubului Dinamo. "În momentul în care ai cașcaval, ai putere și ești respectat", a concluzionat acesta, făcând referire la faptul că glumele au încetat odată ce a reușit să își facă un renume. 

Atunci când Denise Rifai l-a întrebat cui mulțumește pentru averea considerabilă, Cristi Borcea a mărturisit sincer că el este persoana care merită felicitări pentru toate câte a reușit să realizeze. "Am fost norocos, dar și am muncit pentru tot ce am avut. Fac bani de 30 de ani pentru că la asta mă pricep cel mai bine. A fost vorba de fler, de putere de muncă", a declarat Borcea. 

Câtă șpagă ați dat ca să vă luați examenele? Cristian Borcea a mărturisit că nu a dat niciodată bani pentru a înlesni trecerea examenelor. 

De ce nu au funcționat căsniciile dumneavoastră? Cristi Borcea: "Tentațiile au fost mari. Toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că eu am fost cel care nu a fost cuminte. Mihaela și Alina au știut de la început că nu sunt luat de la biserică, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge să divorțez de ele". 

Întrebat dacă ar legaliza poligamia în România, Cristian Borcea a spus că nu. "Dacă mă întrebai acum vreo 10 ani ți-aș fi spus că aș fi legalizat-o fără niciun fel de problemă. Dar liniștea pe care o am acum de Valentina mă face să răspund nu", a fost răspunsul lui Cristi Borcea.  

Vă place să vă dați în spectacol? Cristi Borcea: "La început îmi plăcea, mă pondera Cornel Dinu. Băgam foarte mulți bani în Dinamo, era o competiție extraordinară. Nu doar eu mă dădeam în spectacol, gândește-te la Gigi Becali, la Copos, toți ne dădeam. Acum nu mai îmi place deloc să mă dau în spectacol". 

Ați fost otrăvit cu argint viu? Cristi Borcea: "Și în momentul de față iau medicamente pentru intoxicația cu mercur. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani". 

Sunteți un bărbat romantic sau grandoman? Cristi Borcea: "Și romantic, și grandoman". 

Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat? Cristi Borcea: "Nu, nu a fost niciodată la mine acasă"

Poate să fie Cristi Borcea bărbatul unei singure femei? Cristi Borcea: "Toate femeile din viața mea au crezut că mă schimbă. Alături de Valentina m-am calmat, mi-am găsit liniștea. M-am schimbat foarte mult. Ce faci la 30 de ani, nu poți să faci la 40 și ceva. Eu îmi doresc și sunt sigur că alături de Valentina voi trăi mulți ani fericiți și liniștiți. Dar, niciodată să nu spui niciodată".

Cristi Borcea a dezvăluit că încă visează șobolanii și gândacii pe care i-a văzut în închisoare. Susține că, în urma detenției, a rămas cu niște traume pe care le va avea toata viața. 

Denise Rifai l-a întrebat pe fostul finanțator al echipei Dinamo despre legătura pe care o are cu părinții și care ar fi greșeala pe care nu și-ar putea ierta-o în raport cu aceștia. "Dacă nu aș fi alături de ei. Nu mi-aș fi iertat dacă tata ar fi decedat din cauza mea că sunt la pușcărie. Tata a făcut infarct atunci când a aflat că am fost condamnat", a răspuns Borcea. 

 

  •  

Citește și: 

Cristi Borcea, luat la întrebări de Denise Rifai: “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani și a petrecut cu familia. "Milan si-a dorit pentru tati un tort cu eroi"

 
 
Loading...