Emoţia revederii este uimitoare în familia Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel radiază de fericire după ce Cristi Borcea a fost eliberat miercuri din închisoare după doar 9 luni de detenţie din cei 5 ani de pedeapsă cât a primit iniţial. Cu această ocazie, fostul acţionar dinamovist s-a întors în sânul familiei ca să-şi cunoască fetiţele gemene. Micuţele Indira şi Rania s-au născut când omul de afaceri era deja în închisoare.


Fericirea i se citeşte pe chip Valentinei Pelinel, care are alături stâlpul familiei, pe soţul său Cristian Borcea. Blondina se poate bucura în sfârşit de momente liniştite în familie, acum că fostul acţionar dinamovis a fost eliberat mai devreme din închisoare. Joi, în prima zi de libertate, Cristian Borcea a petrecut alături de Valentina şi de copii. Omul de afaceri s-a fotografiat cu micuţele Indira şi Rania, fetiţele gemene năascute de Valentina când el era deja încarcerat, dar şi de Milan, primul lui copil cu fostul fotomodel.

Fericirea revederii este cu atât mai mare cu cât Cristi Borcea a ratat momente importante din viaţa lui de cuplu cu Valentina. El şi-a văzut familia numai în permisii şi a pierdut venirea pe lume a copiilor lui. În 2016, când a venit pe lume Milan, Borcea nu a fost liber ca să asiste la moment și nici pe gemenele Indira și Rania care au venit pe lume în urmă cu 8 luni nu a avut ocazia să le strângă în braţe ca acum.

tablou_2.jpg

cristi borcea milan fiu valentina pelinel
Cristi Borcea şi Milan, băieţelul pe care îl are cu Valentina Pelinel
Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel a așteptat ca Borcea să iasă din închisoare pentru a-și boteza băiețelul, Milan, și așa a procedat și în cazul gemenelor. Ea a așteptat ca Borcea să fie eliberat ca să poată organiza botezul lor, care probabil va avea loc foarte curând, având în vedere că fetițele au împlinit deja 8 luni.  

Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor de teren din Constanţa

Cristian Borcea executa în Penitenciarul Jilava o condamnare de 5 ani închisoare în dosarul Retrocedărilor terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro. Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea fostului acţionar dinamovist de eliberare condiţionată, motivând că Borcea a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

În același dosar, au mai fost condamnați Nicuşor Constantinescu - 5 ani cu executare, Dragoş Săvulescu - 5 ani şi jumătate cu executare, notarul Aurel Jean Andrei - 2 ani cu suspendare (cu 4 ani termen de încercare), Radu Mazăre – 9 ani cu executare. Borcea a fost încarcerat în luna februarie 2019, după ce se bucurase de libertate în sânul familiei numai șapte luni. În 2 iulie 2018, el a fost eliberat condiționat din închisoare, unde a executat 4 ani și 4 luni din condamnarea de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor.    

 

Citeşte şi:

 

Motivul pentru care Valentina Pelinel a fugit la miezul nopții de la nunta fiicei lui Gigi Becali

Poartă rochie mulată, fără sutien. Valentina Pelinel, sexy și cu trei copii

 

 
 
Loading...