"Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea", acesta este mesajul special al Valentinei Pelinel pentru soțul ei, Cristi Borcea care a împlinit duminică, 17 ianuarie, vârsta de 51 de ani.


Milionarul a petrecut în sânul familiei, alături de cea de-a treia soție și de copiii lor, micuțul Milan și gemenele Maria Indira și Maria Rania. Îmbrăcat elegant, cu blugi, un sacou de firmă cu butoni și batistă la buzunar, Borcea s-a fotografiat lângă frumoasa lui parteneră, și ea la fel de elegantă într-o rochie scurtă, cu un decolteu amețitor în formă de "V". Prăjitura festivă a arătat într-un mare fel! A fost decorată cu cei patru eroi de desene animate: Batman, Spiderman, Superman și Captain America!

cristi-borcea-valentina-pelinel1.png

Milan și-a dorit un tort cu supereroi pentru tatăl lui
foto: Instagram

"Milan si-a dorit pentru tati un tort cu eroi", a scris Valentina Pelinel în dreptul fotografiei de pe Instagram, in care apar super fericiți. Postarea a înregistrat multe aprecieri, iar Borcea a primit multe mesaje de "La mulți ani" din partea fanilor Valentinei! 
 
 
Loading...