În luna noiembrie, Cristi Borcea a simțit gustul dulce al libertății, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au aprobat eliberarea condiționată a fostului acționar de la FC Dinamo. Acum, afaceristul nu se mai dezlipește de familie, iar pregătirile pentru Revelion l-au prins în Poiana Brașov, alături de soția Valentina Pelinel și o parte dintre copiii lui.


Cristi Borcea va împlini 50 de ani pe 17 ianuarie, dar până la cheful pe care îl va da atunci, fostul finanțator de la Dinamo se distrează alături de familie și de prieteni, la munte. Libertatea.ro scrie că Borcea a petrecut Crăciunul cu fosta soție, Mihaela Borcea, care l-a invitat la masa festivă, iar acum, de Revelion, este tot numai al lui Pelinel. Cuplul se află cu copiii și cu trei bone în Poaiana Brașov, iar Valentina a pus pe Instagram o fotografie superbă, în care apare și un om de zăpadă, semn că s-au simțit excelent pe pârtie și la derdeluș. 

valentina-pelinel.jpg

valentina pelinel cristi borcea
Valentina Pelinel radiază de când familia ei s-a întregit
Foto: Instagram

Într-un interviu pentru Digi Sport, Cristi Borcea a apărut alături de fiul lui Milan, care a stat cuminte pe genunchii tatălui. Cristi Borcea a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. ”Care este de acum principalul meu obiectiv? Cel mai important este să mă refac. Am fost luna trecută la o clinică și, în următoarea perioadă, voi efectua un tratament pentru recuperare”, a mărturisit Cristian Borcea pentru Digi Sport.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, pe Milan (3 ani și jumătate) și gemenele Indira Maria (9 luni) și Rania Maria (9 luni), iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo are în total 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor, Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei.

Citește și:

EXCLUSIV Cristi Borcea și-a scos nevasta și copiii la film. Ce dulce e viața după închisoare!

Cristi Borcea a avut grijă să-și aranjeze familia între cele două «pușcării»

 

 
 
Loading...