Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital zilele trecute. Fostul acționar de la Dinamo are probleme cardiace și a fost adus la Floreasca de la Penitenciarul Rahova. Omul de afaceri a fost încarcerat la începutul lunii februarie și are de ispășit o pedeapsă de cinci ani de închisoare.


Medicii de la Floreasca i-au făcut mai multe analize amănunțite pentru a vedea cu exactitate ce probleme are Cristi Borcea. Pe viitor, doctorii au două soluții pentru acesta, operație sau tratament medicamentos, potrivit observator.tv. Fostul dinamovist are probleme cu circulația sângelui și a suferit în trecut mai multe intervenții la inimă și i-au fost montate stenturi.

Cristi Borcea a fost transferat de la Spitalul Penitenciar Rahova la Floreasca pentru a i se face un control de specialitate.  Fostul boss de la Dinamo este păzit de un gardian, dar poate primi vizite, la fel ca în penitenciar (patru vizite pe lună). 

Cristi Borcea este condamnat la 5 ani de închisoare

Afaceristul s-a întors la inchisoare, după doar 7 luni de libertate, fiind condamnat definitiv la 5 ani cu executare, în dosarul retrocedarilor din Mamaia. În acelasi dosar, al retrocedărilor ilegale, Radu Mazare a primit 9 ani cu executare. Sentința este definitivă. 

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de ICCJ la nouă ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi Nicuşor Constantinescu, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. Pronunţarea în acest dosar a fost amânată până acum de patru ori. Mazăre a primit în prima instanţă o condamnare de patru ani de închisoare cu suspendare.În acelaşi dosar au mai fost judecaţi, pe lângă fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi Cristian Borcea,  şi Dragoş Săvulescu, fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti şi foşti angajaţi ai Primăriei Constanţa.

 

Citește și

Cristi Borcea a avut grijă să-și aranjeze familia între cele două «pușcării»

Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea!

Loading...