Data de 8 a avut mereu o semnificație aparte în familia Pelinel-Borcea. Azi, 8 iunie, cei doi părinți sărbătoresc ziua de naștere a fiului lor, Milan, care a împlinit 4 ani. Petrecerea a avut loc însă în weekend, iar imaginile cu familia reunită fac deja furori pe rețelele sociale. Valentina și Cristi n-au fost însă singurii părinți care au organizat petreceri de copii în weekend.


Valentina Pelinel (39 de ani) a avut parte de două aniversări în decurs de două zile. Prima a fost a mamei ei, născută pe 7 iunie, iar cea de-a doua, a fiului ei și a lui Cristi Borcea (50 de ani), Milan, care a împlinit 4 anișori pe 8 iunie. Micuțul a avut parte de o petrecere superbă în weekend, cel puțin asta reiese din fotografiile publicate de mama lui, pe Instagram. Îmbrăcați relaxat, în culori vesele, cu zâmbetul la purtător, fiecare ținând câte o fetiță în brațe, Indira Maria și Rania Maria fiind absolut adorabile în roșu, așa au apărut la party Valentina și Cristian, părinții sărbătoritului. Și Valentina este născută tot pe data de 8, însă decembrie 1980. Citește aici de ce Borcea și Pelinel sunt legați pe viață de cifra 8!

borcea-pelinel-copii.jpg

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de cei trei copii ai lor
foto: Instagram

 

Fiica lui Dan Helciug a împlinit 7 ani

Mare eveniment și în familia solistului de la Spitalul de Urgență. Dan (40 de ani) și Elena Helciug, alături de fiul lor, Luca, au sărbătorit-o pe Ruxandra, mezina familiei. Petrecerea a avut loc în aer liber, la țară, tortul a fost plin de frișcă și cu dedicație specială, iar cadoul, cel dorit de sărbătorită: o bicicletă. "7 ani cu voinicie, Domnița Ruxi a tot râs de Domnie. Născută pe 4 iunie, împreună cu <sora> ei de peste Ocean, Angelina Jolie. <Tati, vreau să fiu actriță>. Încep să simt un pic de stres, am nevoie de licență de port-armă, de manager", a scris Dan Helciug pe Facebook.

familia_helciug.jpg

Mezina familiei Helciug a împlinit 7 ani
foto: arhivă personală

Foștii soți Laura și Mihai Gruia au serbat-o pe Natalia

Natalia, fiica cea mare a fostului cuplu Laura și Mihai Gruia (38 de ani) a împlinit 6 anișori. Puștoaica a primit și ea o petrecere în grădină, așa cum s-au tot organizat în ultimul timp, întrucât mall-urile și locurile de joacă sunt încă închise din cauza pandemiei de coronavirus.

fiica_aniversare_gruia.jpg

Natalia, fiica lui Mihai Gruia, a împlinit 6 ani
foto: arhivă personală

Micuța i-a avut alături pe părinți, pe surioara ei mai mică, dar și prieteni de vârsta ei. Imediat după nașterea Nataliei, cei doi foști soți au adoptat o fetiță pe nume Ana. Laura și Mihai Gruia s-au separat în 2018, după 10 ani de mariaj, însă păstrează o relație civilizată de dragul copilelor.

gruia.jpg

Mihai și Laura Gruia, într-un pictorial pentru revista OK! România
Foto: Ok! Magazine

Citește și:

Valentina Pelinel, din nou fotomodel după trei copii. Și alte mămici au slăbit rapid după sarcină

Cum arată diminețile cu 3 copii în familia Borcea-Pelinel: «Milan îmi e de mare ajutor»

 

 

 
 
Loading...