În urmă cu două zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu fostul model Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit și un băiețel, și alături de care fostul acționar de la Dinamo dorește să-și petreacă restul vieții. Cei doi proaspăt însurăței au planificat deja și ceremonia religioasă, stabilind să organizeze evenimentul undeva în străinătate. Viitorii miri și-au ales și nașii de nuntă, după ce Gigi Becali, cel care l-a cununat pe Borcea cu una dintre fostele soții, a refuzat să-l mai nășească pe acesta, din motive religioase.


Cristi Borcea și Valentina Pelinel urmează să se căsătorească religios luna viitoare, în Ungaria, la Budapesta, conform informațiilor oferite de Wowbiz. După ce s-au cununat civil în România și au fost sub atenția amănunțită a presei, probabil că cei doi viitori miri au dorit ca fericitul eveniment în care vor spune „Da” în fața lui Dumnezeu să fie unul mai retras, departe de ochii curioșilor. Borcea și Valentina au schimbat puțin planurile și în ceea ce privește alegerea nașilor, Gigi Becali refuzând acest onor din motive religioase însă, dar au găsit rapid înlocuitori. Astfel, nașii vor fi Marius Vizer, președinteșe Federației Internaționale de Judo, alături soția lui, Irina, bineînțeles, aceștia din urmă fiind cei care le vor fi alături Valentinei și lui Borcea în marea lor zi.

Cum nunta va avea loc luna viitoare, cei doi viitori miri probabil că sunt deja în pregătiri. Ceremonia se anunță a fi una retrânsă de această dată, Borcea și Valentina nedorind să ofere foarte multe detalii legate de eveniment. 

borcea_pelinel_nunta.jpg

borcea pelinel nunta
Valentina Pelinel a ales să se îmbrace în roșu în ziua cununiei civile
Foto: Click!

Valentina Pelinel este din nou însărcinată, cu gemeni

Cristi Borcea va avea în curând 9 copii, după ce Valentina va aduce pe lume perechea de gemeni cu care este însărcinată. Marea veste a fost dată chiar de fostul model, care a anunțat că este extrem de fericită și împlinită. Pelinel și Borcea își vor mări familia cât de curând, iar Milan, băiețelul pe care îl au împreună, va deveni frățior mai mare. Valentina a confirmat fericita veste pentru cei de la spynews.ro: „Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni”, a susținut aceasta, în urmă cu puțin timp. 

Unde petrec Borcea și Valentina după ce s-au cununat civil

Se pare că cei doi au ales drept destinație de relaxare Bordum, Turcia. În privința sarcinii Valentinei, Borcea a declarat că speră ca gemenii să fie fetițe și că a fost foarte fericit la aflarea veștii.„Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ține mult la Valentina, să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții” , a adăugat și Cristi Borcea.

Loading...