Dacă ați fi crezut că juca doar un rol de „bad boy” la Ferma, v-ați înșelat. Cristi Bozgan, coprezentatorul Mihaelei Rădulescu, este la fel de serios și șarmant și în viața reală, chiar și când merge la cumpărături.


Fotoreporterii Click! l-au surprins pe acesta în oraș, în „vizită” la un hypermarket din Capitală, unde a putut să „defileze” în voie și să își arate look-ul de cuceritor. Geaca de piele închisă la culoare și ochelarii de soare sunt din totdeauna rețeta perfectă pentru „hoții de inimi” și iată că nu se aplică doar în filme, ci și în realitate.

Bineînțeles, trebuie să știi și cum să porți aceste articole vestimentare, iar Cristi Bozgan are atitudinea perfectă care merge mână în mână cu outfitul ales. Am putea spune chiar că prezentatorul tv se aseamănă, din punctul de vedere al comportamentului său mai „dur”, cu personajul de film „Terminatorul”, acest rol potrivindu-i-se de minune.

bp9h4244.jpg

Cristian Bozgan, fotografiat în oraș
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Cine este Cristian Bozgan

Cristian Bozgan a stat până acum ceva vreme departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, potrivită cu atitudinea sa, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie.

bp9h4248.jpg

Foto: Blitz / Mihai Ionescu

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în Ferma, atunci când a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea.

cristi-bozgan.jpg

Foto: Blitz / Mihai Ionescu

De asemenea, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt cunoștințe vechi și buni prieteni de familie. Fratele Mihaelei Rădulescu și cumnata vedetei sunt nașii de cununie ai lui Cristian Bozgan, așadar există chiar o legătură de rudenie între ei. Cristian este căsătorit cu Elena Bozgan, iar nunta lor a fost una specială, cu tematică medievală.

 

 

 

 

Loading...