Și-au încheiat socotelile acum ceva timp, dar între Cristian Boureanu (44 de ani) și Valentina Pelinel (36 de ani) tot mai există câte o urmă din amintirile anilor de căsnicie și iubire. Altfel nu se explică de ce fostul deputat alege aceleași tehnici pentru a-și răsfăța iubita tinerică precum cele folosite și cu fosta nevastă.


Valentine's Day, sărbătoarea despre care Valentina Pelinel spunea, pe când era căsătorită cu Boureanu, că este preferata ei, poate deveni și favorita Laurei Dincă (20 de ani), având în vedere că iubitul său a copleșit-o cu cadouri. Florile nu au lipsit, așa cum nu lipseau nici în "era Pelinel", însă de această dată, Laura a fost răsplătită cu două aranjamente, nu doar unul. Ce a rămas neschimnbat este tortul roșu, în formă de inimă, cu care se lăuda și fostul fotomodel, acum mămică a băiețelului lui Cristi Borcea.

"De obicei, de Valentine's Day şi Dragobete serbăm în doi, romantic, iar soţul meu e cel care pregăteşte mereu un cadou! Anul trecut am petrecut în doi, am luat o cină romantică şi am tăiat un tort de marţipan roşu, în formă de inimioară, aşa cum obişnuim (şi la nuntă şi cu ocazia multor aniversări, ne facem reciproc tort din marţipan roşu în formă de inimioară)", spunea Valentina, în urmă cu câțiva ani, când publica și o imagine cu buchetul de flori de la Boureanu.

pelinel.jpg

valentina pelinel
Buchetul pentru Pelinel era unul mai modest
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...