Nu are gusturi rele! Noua cucerire a lui Cristian Boureanu este obişnuită cu apariţiile în lumnina reflectoarelor. Adelina Mihăilescu, blonda cu care politicianul şu-a petrecut vacanţa recent în Croaţia, este o fostă concurentă a emisiunii "Burlacul", care nu a trecut neremarcată la show. Tânăra a făcut senzaţie într-un jacuzzi!


Deşi politocianul nu a recunoscut că are o idilă cu tânăra domnişoară, blonda şi-a postat pe contul de socializare mai multe fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o alături de Cristian Boureanu şi fiica acestuia, Ioana, în Croaţia şi la Cazanele Dunării. 

adelina_2.jpg

Adelina
Foto: Facebook

Tânăra este absolventă a Facultăţii de Sociologie şi profesează ca model. Adelina este o fostă concurentă la show-ul "Burlacul". În anul 2011, pe când avea doar 20 de ani şi era brunetă, s-a luptat cu alte 22 de tinere pentru inima lui Edward Popescu Strohlen, cel mai tânăr milionar burlac din România.

adelina-banda.jpg

Adelina şi fiica lui Cristi Boureanu, Ioana
Foto: Facebook

Dacă la începutul emisiunii era cea mai timidă dintre participante, cu timpul, Adelina a renunţat la inhibiţii şi, la un moment dat, l-a sărutat şi l-a pipăit pasional pe Edward în jacuzzi. Tânăra care în urmă cu trei ani era virgină a mai făcut un gest la care nu se aştepta nimeni.

jacuzzii.jpg

În 2011, Adelina era brunetă
foto: curier.ro

Ea şi-a tatuat pe braţ numele Burlacului, deşi ştia că părinţii ei nu sînt deloc de acord cu acest lucru. La câţiva ani de la emisiune, tânăra s-a făcut din nou cunoscută.

adelina_bruneta.jpg

Adelina la emisiunea "Burlacul"
foto: curier.ro

S-a vopsit blondă şi se pare că i-a pus inima pe jar lui Cristian Boureanu pe care l-a convins cu farmecele ei să o ia în vacanţă cu el.

 
 
Loading...