Cristi Boureanu (48 de ani) și logodnica sa Laura Dincă (24 de ani) s-au despărțit după șase ani de relație. Când toată lumea aștepta ca cei doi să anunțe data nunții, fostul politician a confirmat despărțirea. ”A fost frumos, dar s-a terminat”, a declarat Boureanu pentru Național.


Cristian Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună în cei șase ani de relație, în care Laura a avut de gestionat relația cu fiica adolescentă a fostului politician, în cea mai dificilă perioadă a vieții ei. Însă când toată lumea aștepta nunta, Boureanu a dat vestea despărțirii.

Boureanu a fost foarte clar, relația cu Laura Dincă s-a încheiat. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician.

Vestea separării cuplului Cristi Boureanu-Laura Dincă este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

Povestea de dragoste dintre Cristi și Laura a început în 2015, după o perioadă grea traversată de fostul politician (divorțul de Valentina Pelinel). În 2018, Laura și Cristi s-au logodit, visând la o familie cu mulți copii. Subiectul „căsătorie” a fost tot timpul pe buzele îndrăgostiților, însă problemele ivite pe parcurs au făcut ca nunta să tot fie amânată.

Citește și:

Laura Dincă vrea să se mărite cu Boureanu după ce acesta scapă de problemele cu legea

 
 
Loading...