Părintele Cristian Pomohaci este scump la glas și asta o dovedește tarifele pe care le încasază la concertele sale din țară. Nimeni nu contestează vocea sa minunată și de aceea este extrem de căutat pentru cântări.


Colaborarea cu Municipiul Baia-Mare i-a adus părintelui Pomohaci o perioadă înfloritoare, din care banul era cuvântul cheie. Din 2012 și până în 2015, cântărețul de muzică populară a fost plătit la inițiativa primarului orașului cu 50.736 de lei, potrivit ziarmm.com.

Cel mai bun an a fost pe departe anul 2014, care i-a adus peste 22.700 de lei. De apreciat este faptul că la un moment dat acesta acorda și discount, ca orice comercializant care implementază un program de fidelizare a clientului de altfel, și, dacă în 2013 lua pentru un singur concert 9.300 de lei, în 2014 a cerut aproximativ 7.600 pe cântare.

La un moment dat, părintele cântăreț a acceptat să cânte și pentru suma de 5.000 de lei, în același oraș, după ce, probabil, devenise bun prieten cu consiliul local. Nu putem decât să ne bucurăm pentru veniturile pe care le-a strâns de-a lungul anilor, însă există și unele nedumeriri cu privire la acest aspect. Nu se știe sub ce formă  a încasat părintele rapsod aceste sume, dat fiind faptul că PFA-ul pe care îl avea a fost radiat în 2013.

 
 
Loading...